27 Σεπτεμβρίου, 2023

Σε εσένα τον αδιάφορο μιλώ… Που δεν ανακατεύεσαι…

0

Τρίτη 02/08/2022

Απόψεις… με Άποψη

Γίνεται tsipoutanas… Που να κοιτάξεις να μη φρικάρεις… Αυτοκτονίες, πυρκαγιές, γυναικοκτονίες, βιασμοί παιδιών από μπάτσους, εργατικά δυστυχήματα, τροχαία δυστυχήματα, εκμετάλλευση, δουλεία, ξυλο, λογοκρισία, ακρίβεια, μιζέρια … Μπ@ρδελο!!! Πουτ@ν@ όλα!!!

Κι η μ@λ@κια συνεχίζει να είναι στην εξουσία!!!

Τι πετσί είναι αυτό που έχεις ωρε Ελληνάρα? Χοντρό σαν του ελέφαντα… Ωρε ραγιά…που δε σε νοιάζει να σε πηγαίνουν γ@μιωντ@ς αρκεί να είναι πλουσιόπαιδα, γόνοι ισχυρών μαφιόζων, ανθρωποφάγων. Να σε ξεφτιλίζουν αυτοί που ενώ τρώγανε διπλή μερίδα στη κατοχή, τον παππού και τη γιαγιά σου τους μάζευαν με τα κάρα νεκρούς από την πείνα … Πόσο φτύσιμο αντέχεις ακόμα? Τι άλλο είσαι διατεθειμένος να θυσιάσεις στο βωμό…τίνος πράγματος αλήθεια? Του βολέματος, του εγωισμού, της παράδοσης?… Αηδία… Θυμός… Μπουρλότο θες ρε!!! Ψεύτη υποκριτή, μ@λ@κ@ γεννημένε… Σε εσένα τον αδιάφορο μιλώ… Που δεν ανακατεύεσαι….

Λιγνάδης με σιδηρολοστό σου πρέπει ρε… Κούγιας, μπατσόνι πατριώτη χριστιανό να προσέχει τα παιδιά σου…

ΓΤΧΣ κυρ Παντελίδες, πόρνες πουλημένες, που να σας πιει το αίμα με το μπουρί ο γόνος… Να γίνεται σαν το Πορτοσαλταρισμενο τσόλι… Σα σταφίδες μαραμένες

Άχρηστοι… Εδώ θα ‘μαι… Κακό σπυρί….

Θα σας έστελνα στον δι@ολο, αλλά αυτός ο τυπάκος, είναι ξηγημένος και πολύ τον γουστάρω….

About Author

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *