28 Νοεμβρίου, 2022

Μαρίνα Χρυσοβελώνη: “Με πλαστογραφίες ρίχνουν λάσπη στον Αλέξη Τσίπρα.. την επιστρέφουμε στους διακινητές της!

Με αφορμή την διακίνηση πλαστού εγγράφου με την δήθεν υπογραφή του Αλέξη Τσίπρα, που περιλαμβάνει οδηγίες για τον τρόπο παρουσίασης των γυναικοκτονιών που έχουν συγκλονίσει τις τελευταίες ημέρες τη χώρα μας, για το οποίο ήδη ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ προσφεύγει στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, τόσο για τον πλαστογράφο όσο και για όσους το αναπαράγουν, η πρώην υφυπουργός Μαρίνα Χρυσοβελώνη δηλώνει τα εξής:

«Με θλίψη αλλά και συμπόνια για τους διακινητές του, για τον πανικό που βρίσκονται, πληροφορήθηκα για το πλαστό έγγραφο που προσπαθεί να συκοφαντήσει τον τέως Πρωθυπουργό και Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Αλέξη Τσίπρα, για το θέμα των γυναικοκτονιών στη χώρα μας.

Καταγγέλλω πέρα ως πέρα την πλαστογραφία και την λάσπη που επιχειρούν να ρίξουν στο πρόσωπο του Προέδρου μας Αλέξη Τσίπρα. Ως πρώην υφυπουργός με αρμοδιότητα την Ισότητα των Φύλων, επί πρωθυπουργίας του Αλέξη Τσίπρα, βεβαιώνω ότι το γραφείο του τότε Πρωθυπουργού αλλά και προσωπικά ο ίδιος, μου παρείχε πλήρη στήριξη ώστε να γίνει το καλύτερο δυνατό για τα θέματα που αφορούσαν την αρμοδιότητά μου και προσωπικά ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας, στήριζε πάντα τις πρωτοβουλίες του υφυπουργείου μου.

Αυτό άλλωστε φάνηκε και από το έργο που επιτελέσαμε, όπως μεταξύ άλλων και η ψήφιση του Νόμου για την ολιστική ισότητα, μεγάλο μέρος του οποίου νόμου, δυστυχώς δεν εφαρμόζεται από την κυβέρνηση Μητσοτάκη… Επιστρέφουμε την λάσπη εκεί που ανήκει: στους διακινητές της…»