17 Αυγούστου, 2022

Όλα βαίνουν καλώς.. αλλά μπορεί και όχι!

Τετάρτη 03/08/2022

Απόψεις… με Άποψη

Φτάσαμε τους 40 θανάτους την εβδομάδα με κοβιντ και όχι από κοβιντ“… δήλωσε ο νομικός Θανάσης Πλεύρης που προΐσταται του Υπουργείου υγείας…!!! Και θυμάμαι και την άλλη απίστευτη δήλωση του προ ημερών…”ο ιός δεν μεταδίδεται σε εσωτερικούς χώρους “…! Δικαιολογώντας την έκφραση του ότι λόγω καλοκαιριού ο κόσμος συνωστίζεται σε εξωτερικούς χώρους, άρα εκεί κολλάει ο ιός…!!!

Φτάσαμε τους 378 νεκρούς σε μια εβδομάδα αλλά το πρόβλημα της κυβέρνησης δεν είναι πως τα εμβόλια δεν αντιμετωπίζουν καθόλου την Όμικρον (Ο) και τις άλλες παραλλαγές του ιού, αλλά πως θα δώσουν μια νομική εξήγηση για να δικαιολογήσει τα λάθη της τα διαχειριστικά που κοστίζουν ανθρώπινες ζωές!

Τώρα που άνω του 80% της χώρας είναι εμβολιασμένοι γιατί πεθαίνει ακόμα κόσμος? Τώρα που οι ΜΕΘ υποτίθεται πως επαρκούν… γιατί πεθαίνει ακόμα κόσμος? Ή μήπως αν δεχτούμε πως τα εμβόλια έχουν διάρκεια “ζωής” 6-8 μήνες… πλέον μήπως όλοι μας τελικά είμαστε ανεμβολίαστοι;

Οι δηλώσεις Πλεύρη είναι στην ίδια λογική των… “είτε εντός είτε εκτός ΜΕΘ έχεις τις ίδιες πιθανότητες ζωής“(Μητσοτάκης), και “αν ακούγαμε τον ΣΥΡΙΖΑ θα είχαμε πετάξει εκατομμύρια ευρώ σε ΜΕΘ αχρείαστες“(Πέτσας)!!!! Ήρθε κι ο νομικός Πλεύρης να τεκμηριώσει νομικά (???) το επικοινωνιακό σκέλος της υπόθεσης…! Γιατί με όρους επικοινωνίας την αντιμετωπίζουν την Πανδημία από την αρχή και συνεχίζουν!

Στο πρώτο στάδιο μας έσωσε ο Μωυσής με ελάχιστους – ομολογουμένως – θανάτους! Ήταν η εποχή του κλειδαμπαρωθείτε εντός χώρας και εντός του σπιτιού σας! Κάτι ανάλογο των πυρκαγιών δηλαδή, μόνο που σε αυτές υιοθετείται η εκκένωση! Από το πρώτο στάδιο και μετά φτάσαμε να μετράμε 31.000 + θανάτους!

Αν θέλετε ο Θανάσης Πλεύρης υπονοεί με την δήλωση του πως εδώ σταματά ο αριθμός των νεκρών από κοβιντ! Ας του απαντήσει η Επιστημονική κοινότητα των Γιατρών… εγώ απλά… γράφω τις σκέψεις μου! Υποψιάζομαι πως με 31.000 νεκρούς από κοβιντ είναι το νούμερο με το οποίο θέλουν να πάνε σε Εκλογές…όποτε κι αν γίνουν! Έτσι δεν θα είμαστε σε λίγο καιρό η πρώτη χώρα σε θανάτους ανα εκατομμύριο!!!

Μία ερώτηση μόνο προς Κυβέρνηση και Επιστημονική κοινότητα των Γιατρών…τους 31.000 θανάτους της Πανδημίας έως τώρα ποιος θα τους χρεωθεί???? Κι αν θέλετε να το θέσω αλλιώς…την πρωτιά μας ως Ελλάδα μεταξύ των κρατών σε νεκρούς ανά εκατομμύριο από την Πανδημία ποιος θα τους χρεωθεί? Για μένα αυτοί που το διαχειρίστηκαν ξεκάθαρα…! Αλλά ξέρω… όλα είναι παγκόσμια φαινόμενα… και τα όπλα που στείλαμε στην Ουκρανία και η δεύτερη ακριβότερη τιμή της βενζίνης στην Ευρώπη και το ακριβότερο ρεύμα στην Ευρώπη….! Και αύριο και η επισιτιστική κρίση που ακολουθεί!

Ξέρετε κάτι κύριοι της κυβέρνησης… αυτόματος πιλότος στο αεροπλάνο μπαίνει όταν όλα βαίνουν καλώς στον αέρα… όχι όταν αρχίσουν οι “αναταράξεις” και αυτό χάνει ύψος!

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.