8 Δεκεμβρίου, 2023

Αυτός μέχρι & τριπλό Άξελ θα σε βάλει να κάνεις κ. Ανδρουλάκη!

0

Απόψεις… με Άποψη

Mιλησε κι ο Ανδρουλάκης…ειπε, μεταξύ άλλων…”Δε θα επιτρέψω σε κανέναν να εργαλειοποιήσει αυτό το μείζον ζήτημα που θίγει τον πυρήνα της λειτουργίας των θεσμών και της δημοκρατίας στην πατρίδα μας. Είναι δημοκρατικό μας καθήκον να προστατεύσουμε τα ανθρωπινά δικαιώματα και τις ελευθερίες των Ελλήνων πολιτών” …

ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΚΥΡΙΕ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ ΟΤΑΝ ΤΟΝ 3ο του 2021 ψηφίζατε μαζί με την ΝΔ τον νόμο που “Στέρησε από την Αρχή Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών (ΑΔΑΕ) τη δυνατότητα να γνωστοποιεί στους πολίτες την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών τους από την ΕΥΠ, αν ο λόγος της παρακολούθησής τους αφορά την εθνική ασφάλεια.” όπως γράφανε τότε οι Reporters United… ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΕΝ ΣΕ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΣΑΝ???….

ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ΟΤΙ ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ… ΤΟΝ ΚΟΥΚΑΚΗ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ… ΣΙΓΑ ΤΑ ΩΑ!!! Ε, ΝΙΚΟ???? ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΟΛΟ ΣΟΥ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟΨΕ ΔΕΝ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΟΥΚΑΚΗ ΠΟΥ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΣΠΥΡΙ…

ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ…. ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΕΣ… ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ…. ΔΕΝ ΣΟΥ ΒΡΩΜΙΣΕ ΑΡΚΕΤΑ Ο ΚΟΥΛΗΣ, Ή ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΗΝ “ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ”.. ???

ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ… ΚΡΥΒΕ ΛΟΓΙΑ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ, ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ, ΜΗ ΣΕ ΠΙΑΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΜΕΣΗ ΑΜΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΤΟΥΜΠΑ… ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ, ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΜΠΛΕΞΕΙ….ΤΡΙΠΛΟ ΑΞΕΛ ΘΑ ΣΕ ΒΑΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ….. ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ….

About Author

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μην χάσετε