24 Σεπτεμβρίου, 2022

Ο Γιάννης Χαρούλης για 4 συναυλίες στην Κρήτη (βίντεο)

Τον Γιάννη Χαρούλη θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν όλοι όσοι βρίσκονται στην Κρήτη αφού ο δημοφιλής καλλιτέχνης θα δώσει εκεί τέσσερις συναυλίες το πρώτο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου.

Παράλληλα με τις συναυλίες του Γιάννη Χαρούλη, η κοινωνική κουζίνα “Ο Άλλος Άνθρωπος” θα έχει την δικιά της θέση στον χώρο, όπου όλοι μας θα μπορούμε να την ενισχύσουμε με είδη όπως: τρόφιμα μακράς διάρκειας, μπαχαρικά, μέλι, καφέδες, γάλατα εβαπορέ, πάνες, χαρτί κουζίνας, χαρτοπετσέτες, πλαστικά πιρούνια και κουτάλια, μπολ μίας χρήσεως για τη συσκευασία του φαγητού, γάντια μιας χρήσεως, αλουμινόχαρτο απορρυπαντικά, κα.

Το πρόγραμμα των συναυλιών έχει ως εξής:

• ΒΑΜΟΣ Σάββατο 6 Αυγούστου 2022 και ώρα 21:00 στο γυμνάσιο Βάμου Νομού Χανίων.
  • ΡΕΘΥΜΝΟ Δευτέρα 8 Αυγούστου 2022 και ώρα 21:00 στο κάστρο Φορτέτζας Ρεθύμνου.
  • ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙ Τετάρτη 10 Αυγούστου 2022 και ώρα 21:00 στο Ανοιχτό Δημοτικό Θεατρο Αρκαλοχωρίου.
  • ΠΑΧΕΙΑ ΑΜΜΟΣ Σάββατο 13 Αυγούστου 2022 και ώρα 21:00 στο λιμανάκι της Παχειάς Άμμου Λασιθίου.

Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ήδη ξεκινήσει εδώ.

Στο κάλεσμά που έκανε ο ίδιος ο καλλιτέχνης μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook αναφέρει: “Καλώς να ανταμώσουμε στην Κρήτη αλλά και να προσφέρουμε στο συνάνθρωπο μας που έχει ανάγκη! Στις συναυλίες μας στον Βάμο – Χανιά 6/8, Ρέθυμνο – 8/8, Αρκαλοχώρι – 10/8, Παχειά Άμμο – 13/8, πέρα απ’ την μουσική, γινόμαστε ένα και για τον “Άλλο Άνθρωπο. Ας “μοιραστούμε” και ας “επικοινωνήσουμε” για όσους έχουν ανάγκη, όπως ακριβώς μέσα απ’ την μουσική μας.”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.