29 Νοεμβρίου, 2022

Χάρης Καστανίδης: “Μας δουλεύουν όλους πατόκορφα, μιλούν στο όνομα της δημοκρατίας αυτοί που την παραβιάζουν”(ηχητικό)

Ακούστε το ηχητικό

«Γελοιοποιούν κάθε ίχνος λογικής» – «Έχουν γίνει ακόμα σκοτεινότερα τα σημεία που ήθελαν περισσότερο φως»

«Είμαι έμπλεος χαράς, πλήρως διαφωτισμένος με όλες τις απαντήσεις ανα χειρας, συνεπώς δεν χρειάζεται να γίνει τίποτα παρά να αναφωνήσουμε όλοι μαζί “ζήτω η δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη”» είπε με σαφώς ειρωνική διάθεση ο βουλευτής Α Θεσσαλονίκης του ΠΑΣΟΚ/Κίνημα Αλλαγής, μιλώντας στο Κόκκινο.

«Έχουν γίνει ακόμα σκοτεινότερα τα σημεία που ήθελαν περισσότερο φως» συμπλήρωσε ο Χάρης Καστανίδης, ενώ υπενθύμισε πως οι κυβερνώντες «ψήφισαν πριν ενάμισι χρόνο τον νόμο 4790 και πέρασαν εκτάκτως διάταξη που όταν κάπιιος πολίτης παρακολουθείται για λόγους ασφαλείας, απαγορεύεται να του δοθεί οποιαδήποτε πληροφορία για το καθεστώς παρακολούθησης. Άρα ο κ. Οικονόμου καλεί τον κ. Ανδρουλάκη να παραβιάσουν από κοινού το νόμο που ψήφισε ο άθλιος κυβερνήτης».

«Η γενική επίκληση της εθνικής ασφάλειας έχει ρήτρα αντισυνταγματικότητας. θα πρέπει πάντα να υπάρχει συγκεκριμένος λόγος και κριτήρια που να ειδικεύουν την αρχή της εθνικής ασφάλειας. Αυτό ειναι το έργο του εισαγγελέως» υπογράμμισε.

Παρέθεσε μια σειρά πολιτικές αι νομοθετικές ενέργειες στις οποίες θα έπρεπε να προχωρήσει κάπιιος στη θέση του Κυριάκου Μητσοτάκη καταλήγοντας: «Εάν δεν μπορεί να τις κάνει, έχει εναν ειλικρινή δρόμο. Να πει ότι εγώ δεν αντέχω τόσο φως και τόση δημοκρατία, μου ταιριάζει άλλος ρόλος. Θα τον χτυπούσαμε και με κατανόηση στην πλάτη».

Ακούστε τη συνέντευξη: