29 Νοεμβρίου, 2023

Πολάκης μετά την απόρριψη του αιτήματος: “Η αντιδημοκρατική εκτροπή με τις μαφιοζικες μεθόδους θυμίζουν Χούντα”

0

Απασφάλισε ο Παύλος Πολάκης μετά την άρνηση της κυβέρνησης για άμεση σύγκληση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας που ζήτησαν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, λόγω πολύ σοβαρών λόγων.

Συγκεκριμένα ο βουλευτής Χανίων με ανάρτηση του στα social κατέθεσε τα εξής:

“Σήμερα το πρωί οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ που είμαστε μέλη στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής (Κατρούγκαλος, Πολάκης, Ξανθόπουλος, Βούτσης, Λάππας) μετά την άρνηση του Μητσοτάκη να ανοίξει άμεσα τη Βουλή στείλαμε την παρακάτω επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής κο Τασούλα:

«Προς τον κ. Πρόεδρο της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας

“ΑΙΤΗΜΑ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΣΥΓΚΛΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ “

Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,

Με την επιστολή αυτή ζητούμε να συγκαλέσετε άμεσα, αυτή την εβδομάδα, σε έκτακτη συνεδρίαση την Επιτροπή, προκειμένου να κληθεί ο νέος Διοικητής της ΕΥΠ, ο Πρόεδρος της Αρχής Διασφάλισης Απορρήτου των Επικοινωνιών, ο πρώην Διοικητής της ΕΥΠ κ. Κοντολέων, ο πρώην ΓΓ κ. Δημητριάδης και η Εισαγγελέας αποσπασμένη στην ΕΥΠ σε ακρόαση.

Υπάρχουν σοβαρότατοι λόγοι κατεπείγοντος για την άμεση σύγκληση της Επιτροπής, τόσο λόγω αυτού καθεαυτού του σκανδάλου παρακολουθήσεων από την ΕΥΠ και μέσω του λογισμικού Predator, όσο και λόγω των προσπαθειών συγκάλυψης του από την Κυβέρνηση. Υπάρχει απόλυτη ανάγκη θεσμικής αντίδρασης για την προστασία της Δημοκρατίας και του Κράτους Δικαίου.

Για να διερευνηθούν σε βάθος τα παραπάνω ανησυχητικά και θλιβερά γεγονότα, θα πρέπει να συγκαλέσετε άμεσα, αυτή την εβδομάδα, σε έκτακτη συνεδρίαση την Επιτροπή βάσει του άρθρου 43Α Κανονισμού της Βουλής, προκειμένου να κληθούν οι ανωτέρω σε ακρόαση, προκειμένου να χυθεί φως στα κρίσιμα ως άνω για την Δημοκρατία ζητήματα.»

Η απάντηση ήρθε λίγο μετά την κοινοποίηση της επιστολής ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΓΚΑΛΕΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ,αλλά αυτό θα αποφασιστεί στη διάσκεψη των προέδρων που θα γίνει στις 22/8!!!

ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΕΝΟΧΟΙ ΚΑΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ!!!

Δεν θα γλιτώσετε ότι και να κάνετε!!

Η αντιδημοκρατική εκτροπή με τις μαφιόζικες μεθόδους παρακολούθησης βουλευτών και δημοσιογράφων που θυμίζουν ΧΟΥΝΤΑ ,θα είναι το ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ.

ΜΕ ΚΡΟΤΟ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ !”

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη στο facebook:

About Author

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *