10 Δεκεμβρίου, 2023

Γιάννης Μοίρας: ΜΙΛΗΣΤΕ ΚΑΘΑΡΑ, ΜΙΛΗΣΤΕ ΔΥΝΑΤΑ, ΜΙΛΗΣΤΕ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ, Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΤΩΡΑ!

0

Γράφει ο Γιάννης Μοίρας

Πέμπτη 11/08/2022

Απόψεις… με Άποψη

Υπάρχουν δημόσιες ομολογίες, μέχρι και από τον ίδιο τον πρωθυπουργό, ότι αρχηγός πολιτικός κόμματος βρισκόταν υπό ηλεκτρονική παρακολούθηση από τις μυστικές υπηρεσίες. Οι οποίες μυστικές υπηρεσίες, υπάγονται απευθείας στον ίδιο τον πρωθυπουργό. Το θέμα προέκυψε μετά από ηλεκτρονικό έλεγχο τον οποίο είχαν διεξάγει δειγματοληπτικά οι υπηρεσίες ασφάλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, δεδομένου ότι ο πολιτικός αρχηγός είναι και ευρωβουλευτής.

Δημοσιογράφος ο οποίος διερευνά οικονομικά σκάνδαλα διαπλοκής ιδιωτών με το βαθύ κομματικό κράτος και του βαθέως κομματικού κράτους με ιδιώτες, βρίσκεται επίσης υπό ηλεκτρονική παρακολούθηση και έχει προσφύγει στις αρχές να βρει το δίκιο του εδώ και τέσσερις μήνες. Μάλιστα, έχει επιβεβαιωθεί αρμοδίως ότι πράγματι βρισκόταν ο δημοσιογράφος υπό ηλεκτρονική παρακολούθηση.

Ο πρωθυπουργός δηλώνει άμοιρος και αμέτοχος σε όλα αυτά, μολονότι πολιτικός εποπτεύων στις μυστικές υπηρεσίες είναι ο ίδιος, όπως ο ίδιος είχε αποφασίσει σε μία από τις πρώτες πρωθυπουργικές του αποφάσεις.

Ο πρωθυπουργός δεν δίνει καμιά απολύτως εξήγηση για ποιο λόγο παρακολουθούταν από τις δικές του μυστικές υπηρεσίες ο πολιτικός αρχηγός, αν και ο πολιτικός αρχηγός τον καλεί να δώσει δημόσιες εξηγήσεις. Ο πρωθυπουργός κρύβεται πίσω από τις αναγκαστικές παραιτήσεις δύο συνεργατών, ένας εκ των οποίων είναι ο διοικητής των μυστικών υπηρεσιών, τους οποίους ο ίδιος προσωπικά είχε επιλέξει και διορίσει και ήταν οι δικοί του άνθρωποι.

Τη δικαστική έρευνα για το θέμα αναλαμβάνει αρχιεισαγγελέας, ο οποίος, έχει παντρέψει την κόρη του με πρωτοκλασάτο στέλεχος του κυβερνώντος κόμματος και έχει τον γιο του να δουλεύει σε γραφείο υπουργού. Ο αρχιεισαγγελέας, δεν καλεί για κατάθεση τον πολιτικό αρχηγό, δεν καλεί για κατάθεση τον δημοσιογράφο, δεν καλεί για κατάθεση τους δύο οι οποίοι προσφέρθηκαν ως Ιφιγένειες να παραιτηθούν. Αυτά, για γεγονότα και καταστάσεις τα οποία θεωρούνται ήδη επιβεβαιωμένα με δημόσιες ομολογίες του πρωθυπουργού (για τη υπόθεση του πολιτικού αρχηγού) και του παραιτηθέντα πρώην διοικητή των μυστικών υπηρεσιών (για την υπόθεση του δημοσιογράφου). Αντιθέτως, μέσα σε μία μόλις ώρα καλεί για κατάθεση έναν δημοσιογράφο, αντιπροσωπευτικό υπηρέτη του συστήματος ελέγχου των media και προπαγάνδας υπό τον πρωθυπουργό, ο οποίος πέταξε στα ξαφνικά ένα tweet πως όταν ήταν επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο σημερινός πρωθυπουργός, τάχα βρισκόταν υπό παρακολούθηση.

Στο μεταξύ, δεν καίγεται καρφί σε κανέναν από το γεγονός ότι οι ευρωπαϊκοί θεσμοί έχουν ήδη κινητοποιηθεί πολιτικά για το ισχύος πυρηνικής βόμβας σκάνδαλο μέσα σε ένα κράτος-μέλος της ΕΕ με πρωταγωνιστές πρωθυπουργό, κυβέρνηση και μυστικές υπηρεσίες, ούτε φυσικά και από τα δημοσιεύματα της Washington Post που γράφει για ελληνικό Watergate, της Guardian που παραπέμπει στις ημέρες της χούντας κ.ο.κ.

Ταυτοχρόνως, σε ένα σκάνδαλο παγκόσμιας κλίμακας όπως είναι αυτό της Novartis, για το οποίο η ίδια η εδώ Δικαιοσύνη έχει παραδεχτεί ότι πράγματι πρόκειται για σκάνδαλο, αποφασίζεται, από ποιον άλλον άραγε πέρα από την ίδια τη Δικαιοσύνη, ότι πρόκειται για ένα σκάνδαλο ουσιαστικά χωρίς ενόχους, αφού όλα τα πολιτικώς εμπλεκόμενα πρόσωπα, κρίνονται με βουλεύματα αθώοι ο ένας πίσω από τον άλλον. Χαρακτηρίζοντας μάλιστα αόριστες και ασαφείς τις μαρτυρίες των εδώ μαρτύρων, οι οποίες όμως μαρτυρίες είχαν οδηγήσει το αμερικανικό FBI να ξεσκεπάσει το σκάνδαλο και έτσι, έλαβε και παγκόσμιες διαστάσεις. Σύμφωνα με την εδώ Δικαιοσύνη, μοναδικό πρόσωπο το οποίο ελέγχεται ως ένοχος, είναι η εδώ πρώην εισαγγελέας Διαφθοράς η οποία ερευνούσε εκ μέρους της εδώ Δικαιοσύνης το σκάνδαλο!

Τα απίστευτα και τα συγκλονιστικά δεν τελειώνουν εδώ.

Η Δικαιοσύνη αφήνει ελεύθερο να κυκλοφορεί ανάμεσα σε εμάς και στα παιδιά μας έναν βιαστή ανηλίκων, αφού πρώτα τον καταδίκασε με δώδεκα χρόνια φυλάκιση. Κολλητός φίλος του πρωθυπουργού αυτός. Νωρίτερα στα χρόνια, λόγω παρέλευσης του προβλεπόμενου διαστήματος επιβολής έκτισης της ποινής, κατόπιν συνεχών αναβολών εκδίκασης της υπόθεσης, αφέθηκε ελεύθερος και άλλος βιαστής ανηλίκων, τον οποίο επίσης η Δικαιοσύνη έκρινε ένοχο. Κολλητός φίλος (και στενός συνεργάτης) του σημερινού πρωθυπουργού και αυτός. Και μία ιδιαίτερη λεπτομέρεια; Η Δικαιοσύνη και η Αστυνομία έχουν θάψει βαθιά μέσα στο χώμα την υπόθεση της εν ψυχρώ εκτέλεσης από δολοφόνους ενός από τους πιο έμπειρους αστυνομικούς συντάκτες, ο οποίος, όπως φαίνεται και προκύπτει, μία μέρα πριν την εκτέλεση του, επιχείρησε να κάνει μία έμμεση -αλλά εμφανή- σύνδεση ανάμεσα στους βιαστές ανηλίκων, στα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα που φτάνουν και διαμένουν στη χώρα και στο γεγονός ότι ο πρωθυπουργός και κύκλοι σχετιζόμενοι με τον πρωθυπουργό, με το έναν ή με τον άλλον τρόπο έχουν πάρει κάτω από την αιγίδα τους την υπόθεση των ασυνόδευτων προσφυγόπουλων.

Για αναρίθμητες άλλες υποθέσεις και περιπτώσεις όπου η Θέμις είναι τυφλή υπέρ των κυκλωμάτων διαφθοράς και παρανομίας, χρειάζεται πολύς χρόνος και πολύς χώρος για να γράψει κανείς. Ενδεικτικά, οι Φλώρος και Μηλιώνης της Energa οι οποίοι έβαλαν στην τσέπη 250 εκατομμύρια ευρώ τα οποία είχαν πάρει από τις τσέπες μας ως τέλος ΕΕΤΗΔΕ και ουδέποτε απέδωσαν στο κράτος, κυκλοφορούν ελεύθεροι ανάμεσα μας από τις πρώτες ημέρες που εκλέχτηκαν ο σημερινός πρωθυπουργός και η σημερινή κυβέρνηση και κάνουν μάλιστα και προκλητικά χλιδάτες διακοπές στα νησιά.

Όλα τα παραπάνω, δεν αποτελούν μυθεύματα, ούτε καθ’ υπερβολή αναγωγή κάποιων καταστάσεων σύμφωνα με τα μέτρα και τις επιθυμίες όσων αντιμάχονται πολιτικά τον σημερινό πρωθυπουργό και τη σημερινή κυβέρνηση.

Όλα τα παραπάνω αποτελούν αδιάψευστα και αυταπόδεικτα γεγονότα.

Η Ελλάδα, υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη και υπό τη σημερινή ΝΔ, έχει κατρακυλήσει σε ένα βούρκο διαφθοράς, παρακράτους τον οποίο μονάχα σε παλιές δικτατορίες της Λατινικής Αμερικής και σε κρυμμένες γωνιές των Βαλκανίων όπου κράτος είναι η μαφία και υπάλληλοί της οι πολιτικοί, έχουμε μόνο δει. Δυστυχώς, υπ’ αριθμόν ένα εργαλείο σε όλα αυτά, είναι η Δικαιοσύνη.

Σε αυτό τον βούρκο μέσα μεγαλώνουμε τα παιδιά μας, ζούμε εμείς οι ίδιοι και όπως εξελίσσεται η κατάσταση, αυτός ο βούρκος μας σκεπάζει και μας πνίγει όλες και όλους μας.

Συμπληρωματικό στοιχείο, σε σχέση με τις παλαιολατίνικες και τις βαλκανικές μπανανίες της διαφθοράς, του παρακράτους και της μαφίας, είναι ότι εδώ υπάρχει και ένα πανίσχυρο σύστημα mass media και δημοσιογράφων τους οποία έχουν εξαγοράσει ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση χρησιμοποιώντας κρατικό χρήμα (ίσως και ακόμη παραπάνω χρήμα, αδήλωτο, από παράνομους πόρους και παράνομες δραστηριότητες) και όλοι αυτοί μαζί συσκοτίζουν την πραγματική εικόνα και αποκρύπτουν ειδήσεις και πληροφορίες οι οποίες ήδη ταρακουνούν την κοινή γνώμη στην Ευρώπη και τον κόσμο. Ίδιες εποχές που η ΥΕΝΕΔ έδειχνε τα τσάμικα του Γιώργου Παπαδόπουλου και της Δέσποινας του και οι λίγοι ψαγμένοι Έλληνες συντονίζονταν με τη Deutsche Welle.

Τώρα στις διακοπές του Δεκαπενταύγουστου, που αναπόφευκτα θα προκύψουν κάποιες πολιτικές συζητήσεις με τους γύρω σας, μιλήστε τους καθαρά, μιλήστε τους δυνατά, μιλήστε τους αποκαλυπτικά. Η χούντα της διαφθοράς, του παρακράτους και της μαφίας Μητσοτάκη, πρέπει να πέσει και πρέπει να πέσει τώρα.

About Author

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *