13 Απριλίου, 2024

Στον… Πούτιν και την… Τουρκία τα ρίχνει ο Άδωνις για τις παρακολουθήσεις!

0

Τι αναφέρει ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων στους «New York Times»

Στον …Πούτιν, που θέλει να ρίξει την κυβέρνηση Μητσοτάκη, ρίχνει τις ευθύνες για τις παρακολουθήσεις ο Άδωνις Γεωργιάδης!

«Αν ήμουν στη θέση του κ. Πούτιν, θα ήμουν πολύ χαρούμενος αν οι κυβερνήσεις που ήταν τόσο αντίθετες με τη Ρωσία, έπεφταν», δήλωσε στους «New York Times», όπως οι ίδιοι αναφέρουν στο ρεπορτάζ που δημοσιεύουν!

Η Τουρκία, επίσης, είπε ο υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων, «θα μπορούσε να είναι» πίσω από όλα αυτά- σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ!

Τώρα που το καλοσκεφτόμαστε, μετά την αντιπαράθεση με τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ταϊβάν, μπορεί πίσω από τις παρακολουθήσεις να είναι και το …Πεκίνο!

Κάποιοι από αυτούς έβαλαν την ΕΥΠ, που υπάγεται στον Έλληνα πρωθυπουργό, να παρακολουθήσει νομίμως τον Νίκο Ανδρουλάκη!

Το γαρ πολύ της θλίψεως…

Τι είπε ο Άδωνις

Αντιγράφουμε από το δημοσίευμα των «New York Times».

«Αν ήμουν στη θέση του κ. Πούτιν, θα ήμουν πολύ χαρούμενος αν οι κυβερνήσεις που ήταν τόσο αντίθετες με τη Ρωσία, έπεφταν», δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης, υπουργός της κυβέρνησης και αντιπρόεδρος του κόμματος του κ. Μητσοτάκη, της Ν.Δ.. Αν και τόνισε ότι δεν κατηγορεί τη Ρωσία για το χάκινγκ, πρόσθεσε ότι η Ρωσία είχε ασκήσει επιρροή στην Ελλάδα και στο παρελθόν, τονίζοντας: «Οπότε αν το έκαναν στο παρελθόν, γιατί να μην το κάνουν και τώρα;». Η Τουρκία, επίσης, είπε ο υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων, «θα μπορούσε να είναι» πίσω από όλα αυτά.

About Author

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *