27 Σεπτεμβρίου, 2023

Ο Σάκης Μουμτζής “ξερνάει” μίσος και πληρώνεται για αυτό!

0

Πριν από λίγο ο υπουργός Νότης Μηταράκης επιβεβαίωσε τον θάνατο του πεντάχρονου κοριτσιού στον Έβρο.

Οι πληροφορίες έλεγαν ότι ένα μικρό κορίτσι 5 χρονών με το όνομα Μαρία (Μαριάμ, Μύριαμ) είχε χάσει τη ζωή του από δάγκωμα σκορπιού. Διακινούνταν και φωτογραφίες του. Η μητέρα είχε εναποθέσει το σώμα της μικρής μέσα στον ποταμό, για να συντηρηθεί, όσο ήταν δυνατόν, από τα παγωμένα νερά. Ζητούσε την αξιοπρεπή ταφή του.

Τις προηγούμενες μέρες αυτό θεωρήθηκε fake news από τον φιλοκυβερνητικό οχετό, αν και οι εικόνες από τα διεθνή ΜΜΕ ήταν συνεχείς και τίποτα δεν μπορούσε να το αμφισβητήσει. Εύχονταν, μάλιστα, να υπήρχε νεκρό παιδί και να υπάρξουν κι άλλα νεκρά προσφυγόπουλα!

Στο παρακάτω τουίτ ο Σάκης Μουμτζής, αρθρογράφος της “Καθημερινής”, ανήμερα της Παναγίας παίζει με το όνομα του κοριτσιού, χλευάζει τον θάνατό του, διακινώντας fake news. Και όσους ανησυχούσαν και φώναζαν γι’ αυτό που συμβαίνει στον Έβρο, τους κατηγορεί, εμμέσως, για φιλοπουτινισμό!

Πράγματα απίστευτα, θα μου πείτε. Κι όμως, το τουιτ παραμένει αναρτημένο. Όπως και ο Σάκης Μπουμτζής παραμένει αρθρογράφος της “Καθημερινής”. Και πληρώνεται γι’ αυτό.

About Author

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *