27 Σεπτεμβρίου, 2023

Εναγωνίως διαύλους επικοινωνίας με τη Μόσχα ψάχνει η κυβέρνηση!

0

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες τουλάχιστον τρία άτομα έχουν δεχτεί οχλήσεις από το Μαξίμου να ταξιδέψουν στη Ρωσία.

Γη και ουρανό κινεί η κυβέρνηση Μητσοτάκη για ν’ ανοίξει τους διαύλους επικοινωνίας με τη Μόσχα, που η ίδια έκλεισε, σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του iEidiseis καθώς τουλάχιστον τρία άτομα έχουν δεχτεί οχλήσεις από το Μαξίμου να ταξιδέψουν στη Ρωσία.

Οι μεσολαβητές, που απευθύνθηκε η κυβέρνηση, έχουν θεσμικές και προσωπικές σχέσεις με τη Ρωσική Ομοσπονδία, προκαλώντας ιδιαίτερο ενδιαφέρον στη Μόσχα που δεν μπορεί να καταλάβει την αλλοπρόσαλλη πολιτική της Ελλάδας απέναντι της.

Να θυμίσουμε ότι μετά την απέλαση των Ρώσων διπλωματών από την Αθήνα, ως αντίποινα η Μόσχα αποψίλωσε την Ελληνική Πρεσβεία στη ρωσική πρωτεύουσα καθώς στην ουσία έκλεισε τόσο το πολιτικό τμήμα όσο και το Προξενείο με τις απελάσεις του προσωπικού.

Την ρωσική απόφαση για το «κλείσιμο» της διπλωματικής αποστολής της Ελλάδας, ήρθε να ολοκληρώσει η κυβέρνηση καθώς με απόφαση του Υπουργείο Εξωτερικών οι δυο από τους τρεις υπαλλήλους του εμπορικού τμήματος μετακινήθηκαν χωρίς αντικατάσταση, κλείνοντας στην ουσία την διπλωματική μας αποστολή στη Ρωσική Ομοσπονδία.

Το γελοίων του πράγματος είναι ότι σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, οι προσπάθειες για την επαναλειτουργία των διαύλων επικοινωνίας με τη Μόσχα, γίνονται ώστε να παρέμβει η Ρωσία, υπέρ ημών, στην επιθετικότητα της Τουρκίας!!!.

About Author

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *