8 Δεκεμβρίου, 2023

Πανικός Μητσοτάκη: Αντικαθιστά 3 βουλευτές από την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας

0

Πρόκειται για μια καθαρά αμυντική και φοβική κίνηση – που δικαιώνει τον Γ. Κύρτσο και άλλους που τον έχουν χαρακτηρίσει ως φοβερά ανασφαλή.

Σε πανικό βρίσκεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Φοβάται ακόμα και βουλευτές του. Απόδειξη η ξαφνική αντικατάσταση τριών βουλευτών που είναι μέλη της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας που πρόκειται να συγκληθεί για να συζητήσει για τις παρακολουθήσεις του Νίκου Ανδρουλάκη, του Θανάση Κουκάκη και όχι μόνο αν λάβουμε υπόψη ότι έρχονται διαρκώς νέα στοιχεία στην επιφάνεια.

Πρόκειται για μια καθαρά αμυντική και φοβική κίνηση – που δικαιώνει τον Γ. Κύρτσο και άλλους που τον έχουν χαρακτηρίσει ως φοβερά ανασφαλή. Έτσι, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποφάσισε να αντικαταστήσει από την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, ενώ μαίνεται βαθιά πολιτική κρίοη από το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων, που θα συζητήσει τις υποκλοπές, τους βουλευτές του: Ολγα Κεφαλογιάννη, Κώστα Τζαβάρα και Ανδρέα Κουτσούμπα, γιατί προφανώς δεν τους εμπιστεύεται.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κώστας Τζαβάρας με δηλώσεις τάχθηκε υπέρ της πλήρους διαλεύκανσης του σκανδάλου, ενώ έβαλε και κατά των συστημικών ΜΜΕ τα οποία υποβαθμίζουν την υπόθεση.

About Author

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μην χάσετε