29 Νοεμβρίου, 2022

Παύλος Πολάκης για την υπόθεση του Νίκου Ηγουμενίδη: “Βρείτε κάτι άλλο για να το παίξετε αρεστοί στο Μητσοτακεικο”

Διαβάστε

Η υπόθεση του Νίκου Ηγουμενίδη ήταν η αφορμή για την παρακάτω ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

Για να τελειώνει το θέμα που δημιούργησαν με τον Ηγουμενίδη το Νίκο βουλευτή του Συριζα-ΠΣ νομού Ηρακλείου , κάποιοι αστυνομικοί βασιλικότεροι του βασιλέως …

Φωτο 2:η κλήση που έδωσαν στον Ηγουμενίδη!

Η κλήση

(Παραβίαση διαχωριστικής και δεν είχε άδεια κυκλοφορίας)

Φωτο 3: Η άδεια κυκλοφορίας που είχε ο Ηγουμενίδης και δεν την αναγνώριζαν οι αστυνομικοί!

Φωτοαντίγραφο άδειας

Φωτο 4: Η άδεια κυκλοφορίας του δικού μου αυτοκινήτου με το οποίο ήρθα πριν λίγο στο αεροδρόμιο Χανίων για να φύγω για Αθήνα! Η ίδια ακριβώς. Αυτή μας δίνει η Βουλή!!!

ΑΡΑ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΣΙΜΟ!!

Τα δε φληναφήματα περί «μεταθέσεων» έχουν την ίδια αξία με αυτά που κατηγορούσαν εμένα πως είπα όταν υπερασπίστηκα το σερβιτόρο που έκοψε κλήση για «παράβαση για τον κορωναϊό» ο Υποδιοικητης του αστυνομικού τμήματος Μοσχατου που την είχε στήσει έξω από την ταβέρνα Ψαρομεζεδες!! ΚΑΤΑΝΤΑΕΙ ΓΕΛΟΙΑ Η ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΠΛΕΟΝ !!! Βρείτε κάτι άλλο για να το παίξετε αρεστοί στο Μητσοτακεικο!

ΥΓ.Τακη Θεοδωρικακο που πήρες τηλέφωνο και είπες να εφαρμοστεί ο νόμος ,να είσαι σιγουρος πως θα εφαρμοστεί σύντομα και ΠΑΝΤΟΥ!

Από τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας μέχρι τις υποκλοπές που ψάχνετε αγωνιωδώς να αλλάξετε την ατζέντα με τέτοιες γελοιότητες ,μέχρι τις απευθείας αναθέσεις που λυσσάξατε να τρώτε.

Δείτε την ανάρτηση: