4 Δεκεμβρίου, 2022

Στο Λουτρό Σφακίων για μια μόνο εμφάνιση ο Μιχάλης Τζουγανάκης

Την Πέμπτη 25 Αυγούστου

Οι συναυλίες του Μιχάλη Τζουγανάκη χαρακτηρίζονται ως μοναδικές. Η τεχνική και ερμηνευτική του αρτιότητα και η ιδιαίτερη δυναμική που τον διακρίνει οδηγούν πάντα τους αφοσιωμένους θεατές του σε ένα αξέχαστο αλλά και απρόβλεπτο ταξίδι μουσικής, καθώς η αγάπη του κοινού είναι αυτή που ενεργοποιεί τη δύναμή του και που ο ίδιος ανταποδίδει μέσα από τη γλώσσα της μουσικής του. Με αυτόν τον τρόπο ο καλλιτέχνης καταφέρνει να δώσει μια μοναδικότητα στην κάθε του εμφάνιση. Για ακόμη μια φορά λοιπόν θα μοιραστεί με το κοινό του ένα ιδιαίτερο και μοναδικό μουσικό ταξίδι.

Την Πέμπτη 25 Αυγούστου, όσοι βρεθούν στο Λουτρό Σφακίων (μέσα στο αρχαίο Καστράκι) θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τις διαχρονικές του επιτυχίες και να ακούσουν τραγούδια από το ρεπερτόριο του που δεν είχαν την δυνατότητα να ακούσουν στην καλοκαιρινή του περιοδεία εξαιτίας του περιορισμού του ωραρίου. Η ώρα έναρξης θα γίνει κοντά στην Δύση του ηλίου και θα κρατήσει μέχρι αργά χωρίς περιορισμούς αυτή τη φορά, μιας και είναι προσωπική επιθυμία του Μιχάλη! Με αυτόν τον τρόπο αποχαιρετά τους φίλους και το αγαπημένο του κοινό μαζί με την πανέμορφη Κρήτη.

Δείτε την ανάρτηση που έγινε μέσα από τον λογαριασμό που διατηρεί ο καλλιτέχνης στο facebook.