28 Νοεμβρίου, 2022

Και το ξέπλυμα πάει σύννεφο

γράφει ο Νίκος Μηταρας

Για τους Μητσοτάκηδες και την ΝΔ λοιπόν όλοι είναι εν δυνάμει υποψήφιοι να βλάψουν τα Εθνικά συμφέροντα! Ακόμα και οι Βουλευτές!!! Άρα τι μας λέει η ποιητής Ότι ΟΛΟΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΤΑΙ τώρα τρία (3) χρόνια για λόγους Εθνικής ασφάλειας! Και η ίδια ενδεχομένως μιας και τυγχάνει κουμπάρα του Ερντογάν…!!!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ίσως ο μόνος από τους Μητσοτάκηδες που ΔΙΑΦΩΝΕΙ με την Ντόρα Μπακογιάννη ! Ούτε για τον Κουκάκη και τον Ανδρουλάκη πως τους παρακολουθούσε η ΕΥΠ γνώριζε και το δήλωσε από την πρώτη στιγμή…!!! Ενδεχομένως να μην ξέρει πως η αδελφή του είναι κουμπάρα με τον Ερντογάν! Άλλωστε και που είναι κουμπάρα η Ντόρα με τον Βαγγέλη Μαρινάκη δεν σημαίνει πως οι ίδιοι γνωρίζονται μεταξύ τους!

Υπάρχει βέβαια και μία άλλη ερμηνεία για την παραδοχή της Ντόρας…! Στη ΝΔ …που ο πατέρας της ήταν ο εγκέφαλος της Αποστασίας το 1965 εναντίον του Γεωργίου Παπανδρέου…στο κόμμα των Κοτζαμάνηδων που με την δολοφονία του Λαμπράκη ανάγκασαν τον Κωνσταντίνο Καραμανλή να παραιτηθεί… για αυτή την ΝΔ των δοσίλογων της κατοχής…

“ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ…!!! Κατά το ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΔΙΟΙ …!!!

Και το ΞΈΠΛΥΜΑ πάει σύννεφο…!!! Και η ντροπή εντράπηκε με σένα Ντόρα Μπακογιάννη!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *