29 Νοεμβρίου, 2023

Νερό στο όνομά του Κυριάκου πίνει ο Βασίλης Μηλιώνης

0

Ποιος θα φανταζόταν ότι ο πρωθυπουργός θα ήταν τόσο γουρλής;

Νέα πλούτη, χλιδή και business καθώς μαζί με τον Κυριάκο στο μέγαρο Μαξίμου επέστρεψε στην ενεργό δράση και ο γνωστός από την υπόθεση Energa-Hellas Power Βασίλης Μηλιώνης. Φαίνεται ότι σε αντίθεση με την υπόλοιπη Ελλάδα, ο Κυριάκος έφερε απίστευτο γούρι στον Μηλιώνη, καθώς όποια πέτρα κι αν σηκώσεις και οποιο ακριβό εστιατόριο εάν επισκεφθείς, θα τον βρεις εκεί.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στη μονάδα φαρμακευτικής κάνναβης της ισραηλινής Tikun Olam που εγκαινιάστηκε προ 18 μηνών στην Κόρινθο (η πρώτη του είδους της στην Ελλάδα) ο Μηλιώνης έχει κεντρικό ρόλο και μάλιστα συνετέλεσε καθοριστικά ώστε η κυβέρνηση να υποστηρίξει την επένδυση σε όλες τις φάσεις της. Εκτός από το γούρι του Κυριάκου, ίσως να φταίνε και οι στενές σχέσεις που διατηρεί ο Βασίλης της χλιδής με τον υπουργό ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη!

Φυσικά, το γεγονός ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης από πολέμιος της κάνναβης και του Καρανίκα έγινε ο μεγαλύτερος υποστηρικτής και υμνωδός της Φούντας και του πρώην σύμβουλο του Αλέξη Τσίπρα, από το βήμα μάλιστα της Βουλής, είναι απλώς μια σύμπτωση.

Υπάρχει όμως κι άλλη μία απίστευτη σύμπτωση αναφορικά με το Βασίλη Μηλιώνη και την έλευση Μητσοτάκη στην εξουσία.

Ο Βασίλης Μηλιώνης φέρεται να είναι βασικός σύμβουλος στο project δημιουργίας νέας ηλεκτροπαραγωγικής μονάδας με καύσιμο φυσικό αέριο, που έλαβε άδεια παραγωγής από τη ΡΑΕ, Ακριβώς πριν από 13 μήνες! Δηλαδή, πριν αρχίσει το πάρτυ κερδοσκοπίας από το «καρτέλ» του φυσικού αερίου…

Σύμφωνα με την σχετική απόφαση της ΡΑΕ, ο σταθμός πρόκειται να εγκατασταθεί στη ΒΙ. ΠΕ. Λάρισας. Μοναδικός μέτοχος της εταιρείας ανάπτυξης του έργου είναι η νεοϊδρυθείσα  Κυπριακή εταιρεία Clavenia Limited με έδρα την Λευκωσία.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η κυπριακή εταιρεία είναι ισραηλινών συμφερόντων και ανήκει σε επιχειρηματία που έχει ήδη εμπλοκή στον τομέα της παραγωγής ενέργειας στο Ισραήλ, ο οποίος μάλιστα έχει συνεργαστεί όσον αφορά τον εξοπλισμό, με την Siemens.

Ο Βασίλης Μηλιώνης είναι σύμβουλος στο project ενώ κατείχε αρχικά, με τη σύσταση της εταιρείας «Λάρισα Θερμοηλεκτρική», τη θέση του προέδρου, για να δώσει τη θέση του στις 14 Μαΐου που συγκροτήθηκε νέο Δ.Σ. στον Ισραηλινό Rotem Ben Horin.

Είναι λοιπόν δυνατόν ο Βασίλης Μηλιώνης να μην πίνει νερό στο όνομά του Κυριάκου Μητσοτάκη, τον οποίο μάλιστα επικαλείται συνεχώς, καγχάζοντας ότι έχει «γερές άκρες στο Μαξίμου»; Εμείς φυσικά δεν υιοθετούμε τους ισχυρισμούς του, λέμε ότι όλα αυτά είναι απίστευτες συμπτώσεις…

About Author

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *