8 Δεκεμβρίου, 2023

Οι εκλογές θα συμβούν & θα αποδοθεί Δικαιοσύνη

0

γράφει ο Γιώργος Παναγιωτόπουλος

Λίγο πριν την πτώση του καθεστώτος, αυτός ο -δημοσία δαπάνη- πολιτικός επιχειρηματίας που «έστησε» στην Ελλάδα η καταρρέουσα Γερμανική ελίτ:

🟠 Αγοράζει χρόνο για να ολοκληρώσει το ξεπούλημα της ΛΑΡΚΟ στον πεθερό του υπουργού του (Γεραπετρίτης)

🟢 Οικοδομεί μια κοινωνία εξαρτημένη από επιδόματα-ψίχουλα, τα οποία δεν χρηματοδοτούνται από τα υπερκέρδη των φίλων του, αλλά από τα δημόσια ταμεία με ανακύκλωση του ΦΠΑ που προκύπτει από τα πανάκριβα αγαθά βασικής επιβίωσης, το πανάκριβο ρεύμα, οι τιμές του οποίου δομήθηκαν από πέρυσι από το καρτέλ των φίλων του και από τα πανάκριβα καύσιμα που πωλούν οι υπόλοιποι φίλοι του. Δηλαδή απο το Δημόσιο Ταμείο, δηλαδή από την φτώχεια του εργαζομένου, του αγρότη και του επαγγελματία.

🔴 Παρακολουθεί τους πάντες και -πρωτίστως- τους υπουργούς και βουλευτές του για να τους «κρατάει» και κρυφακούει όλη την Ελλάδα για να προστατεύει από πιθανές απειλές αποκαλύψεων το καθεστώς του.

🟠 Φορτώνει το δημόσιο χρέος με τεράστιες αμυντικές δαπάνες με πρόσχημα «απειλές» που αυτός προκάλεσε μέσω της εμπλοκής της Ελλάδας στον πόλεμο της Ουκρανίας, εκτελώντας πιστά τις εντολές της καταρρέουσας Γερμανίας και των ΗΠΑ που κερδοσκοπούν ασύστολα (μαζί του) από την πώληση πανάκριβου LNG.

🔴 Για να αποδείξει την αφοσίωσή του στα καρτέλ βάζει τον γνωστό υπουργό -γαμπρό να ξεκαθαρίζει ότι η Ελλάδα ΔΕΝ θα αντλήσει τους υδρογονάνθρακες που διαθέτει, άρα θα πορευτούμε με πανάκριβο LNG και ΑΠΕ που εγκαθιστά με ευρωπαϊκές και εθνικές επιδοτησεις το καρτέλ του και το ρεύμα των οποίων αγοράζει με ΚΛΕΙΣΤΑ 15ετή πανάκριβα συμβόλαια η ΔΕΗ (γιατί η οικογένεια κάνει μακροπρόθεσμες «επενδύσεις»)

🟢 Δεν οδηγεί την Χώρα σε εκλογές «για να εγγυηθεί την σταθερότητα» του καθεστώτος των φίλων του και συνεταίρων του, την στιγμή που γνωρίζει ότι λιγότερο από το 28% του εκλογικού σώματος δηλώνει οτι θα τον ψηφίσει. Με τα χρήματα των φορολογουμένων έκανε 7,5 δις απευθείας αναθέσεις και με τα λεφτά των φορολογουμένων πληρώνει χιλιάδες παρασιτικών μετακλητών υπαλλήλων του επιτελικού παρακράτους και γνωρίζει πως αν πάψει να πληρώνει τα εξαρτήματα του καθεστώτος θα πέσει κάτω απο το 25%.

ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ.

Οι εκλογές θα συμβούν και θα αποδοθεί δικαιοσύνη.

Οι αρμοί της δεξιάς εξουσίας θα σπάσουν οριστικά και μια λαϊκή εξουσία θα εγκατασταθεί για να δώσει περηφάνια και αξιοπρέπεια σε μια κοινωνία που χειραγωγήθηκε από τα καρτέλ της διαπλοκής στις 7/7/19 και, πλέον, έχει καταλάβει τα πάντα.

About Author

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μην χάσετε