8 Δεκεμβρίου, 2023

Αυτοί είναι, δεν ήταν ποτέ κάτι διαφορετικό.

0

για όσους έπεσαν από τα σύννεφα

Όταν χρειάζεται να πουν κάτι σοβαρό, που να το καταλάβουν αυτοί που πρέπει και ο λόγος τους να έχει εγκυρότητα και ισχύ, βγάζουν την Ντόρα Μπακογιάννη.

Όταν το καλοκαίρι, ο Μητσοτάκης το είχε πάρει απόφαση για εκλογές το Σεπτέμβριο και τους έβαλαν χέρι αυτοί στους οποίους έταξαν μερτικό από το Ταμείο Ανάκαμψης, η Ντόρα βγήκε να τους καθησυχάσει.

Τώρα που η μπάλα καίει με τις υποκλοπές και πολλοί προεξοφλούν πτώση του καθεστώτος Μητσοτάκη, άρα πολλά στόματα είναι πιθανό να ανοίξουν για να γλυτώσουν τον εαυτό τους ή να κάνουν δημόσιες σχέσεις, πάλι η Ντόρα βγήκε να “καθαρίσει”.

Και αν οι απειλές της δεν σας ταιριάζουν με Δημοκρατία και σας μοιάζουν με τακτικές άλλων … κύκλων, δεν έχετε παρά να χτυπάτε το κεφάλι σας στον τοίχο που κάνατε πως δεν ξέρετε ποιοι είναι οι Μητσοτάκηδες.

Οι άνθρωποι έτσι λειτουργούσαν από το 2016 που είδαν την εξουσία να έρχεται, έτσι λειτούργησαν σε όλο το διάστημα από την πτώση του Κωνσταντίνου ως την άνοδο του Κυριάκου, έτσι κυβέρνησαν το 1990 – 1993, έτσι αντιπολιτεύτηκαν τη δεκαετία του 80′, έτσι έσπρωξαν τη χώρα στη δικτατορία το 1965.

Αυτοί είναι, δεν ήταν ποτέ κάτι διαφορετικό.

About Author

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μην χάσετε