29 Νοεμβρίου, 2022

Η Ελλάδα των Μητσοτάκηδων. Μία αληθινή ιστορία!

από Κυριάκο Ζαχαροτάκη

Κάποιο καλοκαίρι, αλλοδαποί έκλεψαν το πορτοφόλι γόνου σημαντικού πολιτικού της πατριδας μας ενώ αυτός διασκέδαζε σε γνωστό μπαρ της Μυκόνου.

Στενός συνεργάτης του πολιτικού οποίος γνώριζε άριστα πως και από ποιους διοικείται το διάσημο νησί των Κυκλάδων, απέφυγε να ενημερώσει την αστυνομία, για να αποφύγει το σκάνδαλο και μέσω “άλλων” καναλιών επικοινωνίας έστειλε τελεσίγραφο προς τους επικεφαλής των τριών ξένων μαγιών(γιατί όχι και προς την ελληνική;!) που λυμαίνονταν το νησί “να έχει επιστραφεί το πορτοφόλι μέχρι το βράδυ της επόμενης ημέρας……”, αλλιώς θα είχαν συνέπειες.

Ακούγοντας τα μέλη της μαφίας από ποιον είχαν κλέψει…….. έσπευσαν να το επιστρέψουν και να ζητήσουν συγνώμη…….!

Ο συνεργάτης του σημαντικού πολιτικού δεν απευθύνεται στην αστυνομία αλλά στην Μαφία!

Τους απειλεί πως θα υποστούν συνέπειες αν δεν το επιστρέψουν το πορτοφόλι…….

Αν το επιστρέψουν “όλα καλά”! Η Μαφία ζητάει συγνώμη.

Συμπέρασμα υπάρχει επικοινωνία και σύνδεση θεσμών και μαφιων……..

Λίγα χρόνια μετά ένα πρωινό του Σεπτέμβρη, οι συνέπειες…. που λέγαμε βγαίνει η εξαφανισμένη εδώ και καιρό Θεοδώρα(Ντόρα), και απειλεί μέσα από την. κρατική τηλεόραση τους υπεύθυνους του Μεγάλου σκανδάλου των υποκλοπών “ότι αν ανοίξουν το στόμα τους θα πάνε 10 χρόνια μέσα”. Μάλιστα προσδιόρισε και την ποινή.

Αυτή είναι η σημερινή Ελλάδα.

Υ. Γ: Φώτο ένα καλοκαίρι,1966, επίσκεψη με τον μπαμπά σε ένα κυκλαδονήσι… λίγο πριν “συλληφθεί”