28 Νοεμβρίου, 2022

Πριν αλέκτορα φωνήσαι..

…. άλλο το να θωρείς κορφές, και άλλο το να τις φτάνεις κύριε Τζαβάρα….!!!

Στις 13/08/2022, μιλώντας στην εφημερίδα “Πελοπόννησος” έκανες λόγο για “ένα από τα πιο σημαντικά προβλήματα που συνέβησαν στην θητεία του Πρωθυπουργού“, καλώντας τον να “σταθεί στο ύψος των περιστάσεων“, ενώ παράλληλα δήλωσες ότι είναι “ντροπή για τη δημοκρατία η στάση των συστημικών ΜΜΕ“.

Στις 16/08/2022, έκανες λόγο για ζήτημα συνταγματικής λειτουργίας του δημοκρατικού πολιτεύματος κύριε Τζαβάρα, αναφορικά με το σκάνδαλο των υποκλοπών, και πρόσθεσες ότι πρέπει να χυθεί άπλετο φως.

Στις 06/09/2022 ζήτησες επανεξέταση Δημητριάδη και Κοντολέοντα, δηλώνοντας, «Επικίνδυνη» η επίκληση του απορρήτου…

Πιο συγκεκριμένα ισχυρίστηκες ότι η επίκληση του απορρήτου είναι πρωτοφανής και «διασαλεύει την συνταγματική και κοινοβουλευτική τάξη του δημοκρατικού πολιτεύματος ενώ όπως υποστηρίζεις δημιουργεί ένα απαράδεκτο προηγούμενο που περιορίζει – και στην εξεταζόμενη περίπτωση αχρηστεύει – την ελεγκτική λειτουργία της Βουλής προς την Κυβέρνηση, η οποία αποτελεί θεμέλιο του κοινοβουλευτικού συστήματος»….

Ενώ μόλις εχθές,μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» σχολίασες με σκωπτικό τρόπο την «περίεργη» δήλωση της Ντόρας Μπακογιάννη πως «όποιος μιλήσει και αποκαλύψει στοιχεία της ΕΥΠ για τις υποκλοπές θα κατηγορηθεί για κακούργημα και θα φυλακιστεί 10 χρόνια».

Συγκεκριμένα δήλωσες ότι, «Δεν την ξέρω αυτήν την διάταξη. Είμαι 41 χρόνια δικηγόρος αλλά δεν την ξέρω αυτή τη διάταξη». Σημείωσες μάλιστα πως οι υπάλληλοι της ΕΥΠ «υποχρεούνται» να πάνε στην Βουλή για να ενημερώσουν.

Και σήμερα κύριε Τζαβάρα τί…..?????????

Συντάσσεσαι πίσω από την κομματική γραμμή, αρνούμενος δια της ψήφου σου, την κλίση των μαρτύρων που πρότεινε η αντιπολίτευση….????

Από δυνάστες και κατακτητές, καθώς και από προδότες, χειρότεροι όλων είναι οι συνεργάτες αυτών…!!!

…. άλλο το να θωρείς κορφές, και άλλο το να τις φτάνεις κύριε Τζαβάρα….!!!