28 Νοεμβρίου, 2022

Τέσσερις παρατηρήσεις για την αποκάλυψη της υποκλοπής με Predator και του Χρήστου Σπίρτζη

από τον Γιάννη Αλμπάνη

Τέσσερις παρατηρήσεις για την αποκάλυψη της υποκλοπής με Predator και του Χρήστου Σπίρτζη, ο οποίος κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά στον Άρειο Πάγο.

1. Βλέπουμε να αποκαλύπτεται μια πολιτική συνωμοσία πολύ μεγάλης κλίμακας. Το γεγονό ότι έχουμε τρίτη υποκλοπή με Predator καταρρίπτει τον οποιοδήποτε ισχυρισμό περί μεμονωμένων περιστατικών. Δείχνει δε ότι είχε (έχει) συσταθεί εγκληματική οργάνωση για να κάνει τις υποκλοπές.

2. Σε ό,τι αφορά τους αυτουργούς των υποκλοπών, καταρρίπτεται το σενάριο περί ξένων υπηρεσιών ή επιχειρηματικων συμφερόντων. Το μόνο που μπορεί να συνδέσει τις υποκλοπές αντιπολιτευόμενων πολιτικων και “ενοχλητικών” δημοσιογράφων, είναι η αντιπαράθεση αυτών των προσώπων με την κυβέρνηση.

3. Επιβεβαιώνεται η σύνδεση του Predator με την ΕΥΠ. Η παγίδευση του Σπίρτζη ξεκινάει όταν αυτός κατήγγειλε την “επίσημη” υποκλοπή (επισύνδεση) του δημοσιογράφου Σταύρου Μαλιχούδη και άλλων ασχολούμενων με το προσφυγικό. Υπενθυμίζεται η αλληλουχία “επίσημων” υποκλοπών της ΕΥΠ και των παγιδεύσεων με Predator στις περιπτώσεις Κουκάκη και Ανδρουλάκη.

4. Το σκάνδαλο των υποκλοπών δεν κλείνει όσο και αν η κυβέρνηση προσπαθεί να επιβάλει τη σιωπή. Έχουμε πολλά να δούμε ακόμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *