15 Ιουνίου, 2024

Το νέο κατόρθωμα του Κυριάκου Μητσοτάκη: Περνάει τη διάβαση πεζών με βήμα αλά Beatles

0

από τον Προβοκάτορα

Εκστασιασμένος ο Δημήτρης Οικονόμου δείχνει στους τηλεθεατές τη φωτογραφία του Κυριάκου Μητσοτάκη που διασχίζει τη διάβαση πεζών και λέει το αμίμητο «περπατάει αλά Beatles. Καταπληκτικό. Καταπληκτική φωτογραφία. Ωραία η σύγκριση; Καταπληκτικό».

Θυμάστε τις αμερικανιές του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον καουμπόι του θεσσαλικού κάμπου πριν από μήνες και τον ταξιτζή που χαιρέτησε στη Νέα Υόρκη περνώντας διάβαση. Μάλιστα όλως τυχαίως εκείνη την ώρα βιντεοσκοπούσαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Το…κόλπο το συνέχισαν με βίντεο να τον δείχνει να περπατά σε διάβαση στη Νέα Υόρκη πάλι. Αλλά ξεχνούν οι αθεόφοβοι οι επικοινωνιολόγοι ότι η υπερβολή στο λιβάνισμα του Κυριάκου Μητσοτάκη οδηγεί τελικά σε αντίθετα αποτελέσματα. Όπως σήμερα το πρωί στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ που οι τηλεθεατές δεν ήξεραν εάν έπρεπε να κλάψουν ή να γελάσουν με τη σύγκριση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τους Beatles.

Αφορμή, μια από τις στημένες φωτογραφίες που μοιράζει το γραφείο του πρωθυπουργού με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να διασχίζει διάβαση πεζών στη Νέα Υόρκη, ενσταντανέ άκρως διαφωτιστικό για την επίσκεψη του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ.

Τη φωτογραφία φιλοξένησε η εφημερίδα «Καθημερινή» στην τελευταία της σελίδα και ήταν η αφορμή για νέο λιβάνισμα από δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ. Εκστασιασμένος ο Δημήτρης Οικονόμου δείχνει στους τηλεθεατές τη φωτογραφία του Κυριάκου Μητσοτάκη που διασχίζει τη διάβαση πεζών και λέει το αμίμητο «περπατάει αλά Beatles. Καταπληκτικό. Καταπληκτική φωτογραφία. Ωραία η σύγκριση; Καταπληκτικό».

Και μία απορία; Ο Δημήτρης Οικονόμου του έκανε καλό του Κυριάκου Μητσοτάκη ή μήπως τον τρολάρισε χωρίς να το καταλάβει;

Για την ιστορία η εμβληματική φωτογραφία των Beatles κοσμούσε το εξώφυλλο του 11ου άλμπουμ του βρετανικού συγκροτήματος με τίτλο «Abbey Road».

About Author

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *