29 Νοεμβρίου, 2022

Ο Κώστας Μανωλάς ανακοινώθηκε και παρουσιάστηκε ως Έλληνας πολεμιστής στην Sharjah FC στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα – Ντουμπάι !! (βίντεο)

Επιμέλεια – Γράφει : Εστέμπαν Σουάρεζ – Esteban Suarez – Hombre deportivo – Escritor deportivo (ΣΠΟΡ)

Αθλητικά – Ποδόσφαιρο – Ελλάδα – SUPER LEAGUE – Ευρώπη – UEFA Europa League – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022

Ο Κώστας Μανωλάς ανακοινώθηκε από τη Σαρζά και ο Έλληνας στόπερ υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του Ντουμπάι.

Ο Κώστας Μανωλάς θα αγωνίζεται στο UAE Pro League και στην Sharjah FC που αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία First Tier στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα United Arab Emirates.

Συμπαίκτης του Βόσνιου κεντρικού μέσου Central Midfield Miralem Pjanic Μίραλεμ Πιάνιτς και του Ισπανού επιθετικού Centre-Forward Paco Alcácer Φρανθίσκο “Πάκο” Αλκάθερ Γκαρθία.

Μάλιστα η παρουσίαση του έγινε με μια φωτογραφία που τον παρουσιάζει ως Έλληνα πολεμιστή.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

“Ένας Έλληνας πολεμιστής στην ομάδα μας. Υποδεχόμαστε τον Έλληνα αμυντικό από τον Ολυμπιακό που υπέγραψε για τα επόμενα δύο χρόνια”.

Η ανάρτηση του Κώστα Μανωλά σταα social media αναφέρει:

kostasmanolas44

I am very happy to start with my new team @sharjahfc ! i promise to give my best in the field! 💪💪💪

kostasmanolas44

Είμαι πολύ χαρούμενος που ξεκινάω με την νέα μου ομάδα @sharjahfc ! Υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου στο πεδίο! 💪💪💪

Ο Κώστας Μανωλάς αποτελεί παρελθόν από τον Ολυμπιακο. Συμφώνησε με τη

Sharjah FC για συμβόλαιο 2 χρόνων, με συνολικές απολαβές 5.000.000 €. Παρουσιάστηκε σήμερα στα ΗΑΕ.

redline7__

Και επίσημα στην Σαρζά ο Κώστας Μανωλάς λοιπόν..! Ότι έγινε έγινε! Του ευχόμαστε καλή τύχη και τον ευχαριστούμε για ότι προσέφερε όλα αυτά τα χρόνια..! Δεν υπάρχει λόγος να κλείσουμε με πικρία, έτσι και αλλιώς η αμυντική γραμμή της ομάδας δεν ήταν και στα καλύτερα της, οπότε μόνο καλύτερα μπορούνε να πάνε τα πράγματα..! Καλή συνέχεια Κώστα…!🔴⚪️

👉🏻Αν πω ότι δεν με ενοχλεί λίγο που βλέπω στην ασπίδα το λιοντάρι θα είναι ψέμα γιατί πάει αλλού το μυαλό μου..…Τέλος πάντων! Προχωράμε!🙏🏻

#podemos_gr #podemos_Κρητη #podemos_Sports #superleague #Ολυμπιακος #Olympiacos