1 Οκτωβρίου, 2023

Χωρίς ίχνος ντροπής ο Μητσοτάκης «αράδιασε» ψέματα και στις ΗΠΑ: Παρουσίασε την «κληρονομιά» ύψους 40 δισ. ευρώ του ΣΥΡΙΖΑ ως δημιούργημα δικό του (βίντεο)

0

από Ελισάβετ

Τίποτα δεν λογαριάζει μπροστά στην κατρακύλα που έχει πάρει μέρα με την ημέρα η κυβέρνησή του ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Είναι τόσο ταραγμένη η πραγματικότητα που βιώνει, που δε διστάζει να οικειοποιείται επιτυχίες της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, ως δικές του ακόμα και στο εξωτερικό.

Χωρίς ίχνος τσίπας ή ντροπής, ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε συζήτηση που είχε με τον Ρόμπερτ Ρούμπιν, πρώην υπουργό Οικονομικών των ΗΠΑ, στο πλαίσιο του Council on Foreign Relations, εκτός από τον ρόλο της Ελλάδας στην ΕE και στο ΝΑΤΟ, τις ελληνοτουρκικές σχέσεις και την οικονομική και φυσική ασφάλεια της Ευρώπης, αναφέρθηκε με μια “ατάκα” και στο «μαξιλάρι ασφαλείας» που βρήκε από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, ύψους περίπου 37 δισ. ευρώ.

Έκανε λόγο για απόθεμα σε μετρητά 40 δισ. ευρώ, το οποίο όμως παρουσίασε ως δημιούργημα της δικής του κυβέρνησης κατά «τα προηγούμενα χρόνια»!

Ούτε κουβέντα για την «κληρονομιά» της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, ούτε βέβαια και για το γεγονός ότι χρησιμοποίησε πολύ μικρό μέρος από αυτό το «απόθεμα» για την ανακούφιση των πιο αδύναμων κοινωνικών στρωμάτων της χώρας. Και σαν να μην έφτανε αυτό, δύο λεπτά μετά την σχετική αναφορά, λέει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ υπέγραψε ένα αχρείαστο τρίτο μνημόνιο!

About Author

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *