4 Δεκεμβρίου, 2022

Νεκταρία Ελευθεράκη Αγγελάκη: “Η ΝΔ συστηματικά και μεθοδευμένα παραπλανά τον ελληνικό λαό με χονδροειδή ψέματα.”

Η δικηγόρος – εργατολόγος και μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Νεκταρία Ελευθερία Αγγελάκη μίλησε στη Βεργίνα Τηλεόραση και την εκπομπή “Τα Λέμε” με τη δημοσιογράφο Χριστίνα Τσόρμπα.

Μεταξύ άλλων η γνωστή εργατολόγος δήλωσε για την ενεργειακή πολιτική της κυβέρνησης ότι “Η ΝΔ συστηματικά και μεθοδευμένα παραπλανά τον ελληνικό λαό με χονδροειδή ψέματα. Ψέματα για το Χρηματιστήριο Ενέργειας: νομοθετήθηκε επί Κυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας το 2020! Ψέματα για τη ρήτρα αναπροσαρμογής: νομοθετήθηκε για πρώτη φορά το 2021! Συνεχίζει να υπάρχει στα τιμολόγια ρεύματος, χωρίς ν’ αναγράφεται το όνομά της και το ποσό που επιβάλλεται. Πληρώνουμε τα ίδια ακριβώς χρήματα.“, ενώ στην πορεία της συζήτησης αναφέρθηκε και στις προκλητικές εγκλήσεις της ΝΔ προς τον ΣΥΡΙΖΑ σε ότι αφορά τα ελληνοτουρκικά τονίζοντας ότι “Δεν δικαιούται η ΝΔ να μιλάει για τα πατριωτικά ζητήματα και να εγκαλεί τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ενώ ο κ. Βορίδης έδωσε την ελληνική ιθαγένεια κατόπιν εισηγητικής επιστολής του κ. Άδωνι Γεωργιάδη στον Αγιαβέφε Γιασάμ, τον υπήκοο του «Τουρκοκυπριακού καθεστώτος» κι έναν εν αμφιβόλω επιχειρηματία, ο οποίος καταζητείται από την Interpol.

Δείτε ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα με την συμμετοχή της Νεκταρίας Ελευθερίας Αγγελάκη στο βίντεο που ακολουθεί:

Ολόκληρη η εκπομπή “Τα Λέμε” εδώ: