10 Δεκεμβρίου, 2023

Πανικός στο Μαξίμου. Τεράστια η συμμετοχή στην απεργιακή συγκέντρωση και πορεία στο κέντρο της Αθήνας!(βίντεο & φώτο)

0

Μαθητές – φοιτητές – εργαζόμενοι δίνουν το μήνυμα σήμερα: Δεν πάει άλλο! Ως εδώ!

Η Αθήνα μίλησε. ΑΠΕΡΓΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ. Ο λαός δίνει την δική του απάντηση στην κυβέρνηση για την διαχείριση της ακρίβειας.

Τεράστια η συμμετοχή στην απεργία, η μεγαλύτερη πορεία των τελευταίων χρόνων που σηματοδοτεί ΤΟ ΤΕΛΟΣ της διαφθοράς, της διαπλοκής του παρακράτους της δεξιάς.

Ο κόσμος της εργασίας, της βιοπάλης και του αγώνα δίνει σήμερα ηχηρή απάντηση σε όσους πιστεύουν ότι θα μπορούν να αυγατίζουν τα κέρδη τους στην πλάτη της. Διεκδικεί αξιοπρέπεια, αντιστέκεται και ξεσηκώνεται ενάντια στους κυβερνητικούς χειρισμούς για την καλπάζουσα ακρίβεια που κατατρώει το λαϊκό εισόδημα, την εκμετάλλευση και την φτώχεια που του επιβάλλεται βίαια.

Κάποιοι θέλησαν να αποσιωπηθεί ο σημερινός απεργιακός ξεσηκωμός. Γι’ αυτό για ακόμη μία φορά προσπάθησαν να θέσουν εμπόδια, όμως ο σημερινός αγωνιστικός παλμός όσων βγήκαν στους δρόμους, είναι η απάντηση που έλαβαν. Μια απάντηση που δε χωρά αμφισβήτηση. Γιατί «αν ξυπνήσεις μονομιάς θα ‘ρθει ανάποδα ο ντουνιάς…».

Ένα απέραντο, ορμητικό ποτάμι λαϊκών αγώνων και διεκδικήσεων που με πάθος, συνθήματα, καπνογόνα πλημμυρίζει τους δρόμους και καθρεφτίζει την πολιτική αλλαγή που έχει αρχίσει.

Ο κόσμος αντιστέκεται και διεκδικεί κόντρα στο καθεστώς φόβου που καλλιεργείται συστηματικά.

Μια μεγάλη νίκη του εργατικού κινήματος, του δημοκρατικού κόσμου.

Η πτώση του καθεστώτος Μητσοτάκη έχει ήδη ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΘΕΙ από τον λαό που μπορεί να είναι ο πρωταγωνιστής των εξελίξεων!

About Author

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *