27 Σεπτεμβρίου, 2023

Σωκράτης Βαρδάκης: “Ο ελληνικός λαός σήμερα έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα στην Κυβέρνηση των «Αρίστων»”

0

Ήρθε η ώρα να φύγετε, αναφέρει μεταξύ άλλων ο Βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Σωκράτης Βαρδάκης.

Σε απεργιακό κλοιό βρίσκεται σήμερα όλη η χώρα με μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη αλλά και σε υπόλοιπες επαρχιακές πόλεις της Ελλάδας. Οι πολίτες καταδικάζουν την αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης Μητσοτάκη που γεννάει την φτώχεια, την ανέχεια και την ανεργία και στέλνουν ηχηρό μήνυμα αντίστασης.

Δυναμική ήταν η συμμετοχή στα απεργιακά συλλαλητήρια, στις συγκεντρώσεις και στην πορεία που σημειώθηκαν σήμερα Τετάρτη 9 Νοεμβρίου στο κέντρο του Ηρακλείου, στο πλαίσιο της γενικής 24ωρης απεργίας που έχουν κηρύξει συνδικάτα και σωματεία.

Οι διαδηλωτές διαδήλωσαν σε κεντρικούς δρόμους του Ηρακλείου κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα, ανάμεσα τους και ο Βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Σωκράτης Βαρδάκης, ο οποίος με ανάρτηση του στον προσωπικό λογαριασμό του στο facebook, αναφέρει:

“Ο ελληνικός λαός σήμερα έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα στην Κυβέρνηση των «Αρίστων»: Φτάνει πια μέχρι εδώ, ήρθε η ώρα να φύγετε.

Η ακρίβεια τσακίζει μισθούς και συντάξεις.

Η εργασιακή ζούγκλα είναι γεγονός, η Δημοκρατία βάλλεται από την πιο ανίκανη, ανάλγητη και τελικά επικίνδυνη Κυβέρνηση της τελευταίας 20ετίας.

Κάθε ανοχή πλέον στην Κυβέρνηση Μητσοτάκη, σημαίνει τη χρεοκοπία της χώρας.”

Η ανάρτηση:

About Author

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *