10 Δεκεμβρίου, 2023

Η εκδίκηση των GANT από τον Μιχάλη Στρατάκη!

0

Ο μοναδικός Μιχάλης Στρατάκης μας εξηγεί το σατανικό σχέδιο των νεοδημοκρατών!

Τώρα κατάλαβα πόσο σατανικοί είναι, που πεταλώνουνε και το γέρο διάολο.

Τρεις φορές στη γιορτή μου, ένας νεροδημοκράτης φίλος, μου έκανε δώρο (τι νομίζετε;) μπλούζες…GANT παρακαλώ!

Μέχρι σήμερα, τον είχα περί πολλού και χαιρόμουνα τα δώρα του, που δεν είναι ό,τι κι ό,τι.

«Κιμπάρης ο Αντώνης, άρχοντας και χουβαρντάς» έλεγα.

Έπρεπε να περάσει ετόσος σας καιρός, για να καταλάβω το σατανικό σχέδιο του και να δω το λάκκο που μου ‘σκαβε.

Σήμερα κατάλαβα, πως εξεπίτηδες μου χάριζε τα ρούχα GANT, για να τα φορώ και να βρω το μπελά μου!

Ο Θεός με φύλαξε και είδα σήμερο να γίνονται τα όσα εγενήκανε για το ίδιο ρούχο που εφόρεσε ο Αλέξης Τσίπρας.

Επιτέλους, εκατάλαβα μέχρι πού μπορούνε να φτάξουνε τα σανοχαρμάνια.

Είπα στη γυναίκα μου να πάει και να τα δώσει σε κάποιους που δεν έχουνε ρούχο να βάλουνε απάνω τους.

«Καλά, τρελάθηκες; Να βάλει τέτοια μπλούζα κάποιο παιδί και να το πετύχουν στο δρόμο; Ζωντανό θα το φάνε» μου απάντησε η καλοπαντρεμένη μου, και είχε χίλια δίκια.

Μου πρότεινε να τα κόψει κομμάτια και να τα κάνει κανεβάτσια να σκουπίζει τα κουζινικά της.

Ελυπήθηκα τα και είπα «όχι».

Τελικά, αποφάσισα να τα κρύψω στον πάτο μιας κασέλας κι όταν σημάνει η ώρα της λευτεριάς, να τα δέσω σε κοντάρια και να τα κάμω φλάμπουρα.

Θα είμαι ο πρώτος και ο μοναδικός που θα πανηγυρίζει τη λευτεριά του, όχι με σημαίες, μα με μπλούζες GANT, που θα κυματίζουν με καμάρι και δεν θα φοβούνται τον εχθρό.

About Author

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *