28 Νοεμβρίου, 2022

Γ. Μαντζουράνης: “Τους προκαλώ να κάνουν μήνυση στον Βαξεβάνη”(βίντεο)

Δείτε το βίντεο

Στον τηλεοπτικό σταθμό «Kontra» μίλησε στις 14/11 ο κ. Γιάννης Μαντζουράνης, δικηγόρος του εκδότη της εφημερίδας «Documento» Κώστα Βαξεβάνη, όπου και αναφέρθηκε αναλυτικά στις αποκαλύψεις για τις παρακολουθήσεις που μονοπωλούν τις τελευταίες μέρες την πολιτική επικαιρότητα της χώρας.

Ο κ. Μανζουράνης μεταξύ άλλων προκάλεσε δημόσια όσους υποστηρίζουν ότι ο κ. Βαξεβάνης δεν έχει στοιχεία για όσα καταγγέλλει και αποκαλύπτει να του κάνουν μήνυση για να μπορέσει να δείξει τα στοιχεία «χωρίς να έχει ποινική ευθύνη».

“Να αποδείξει την αθωότητά του. Να του υποβάλλει μια μήνυση όποιος θέλει. Όποιος αμφισβητεί. Όποιος βιάζεται. Γιατί θα βγουν τα στοιχεία. Όποιος βιάζεται να δει τα στοιχεία, ας υποβάλει μια μήνυση στον κύριο Βαξεβάνη για παραβίαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων, για να έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει νομίμως προς απόδειξη της αθωότητάς του όλα τα στοιχεία. Και τότε θα δούμε ποιος θα γελάσει τελευταίος» τόνισε μεταξύ άλλων στην συνέντευξη του ο κ. Μαντζουράνης.”

Επίσης είπε ότι:

“Βρίσκονται εν αναμονή να καταθέσουν στη Δικαιοσύνη τρία άτομα τα οποία εργάστηκαν και διενεργούσαν τις υποκλοπές και είναι έτοιμοι να καταθέσουν στις αρχές με τον όρο να τεθούν σε καθεστώς προστασίας μαρτύρων και να αποκαλύψουν ποιοι έδιναν τις εντολές, από ποιο σημείο, ποιο χρόνο, διέπρατταν ως δράστες τις υποκλοπές”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *