2 Φεβρουαρίου, 2023

Κλέλια Ρένεση: Όχι φίλε μην μπερδεύεσαι

από την Κλέλια Ρένεση

Με μια συγκλονιστική ανάρτηση στα social media στέλνει μήνυμα στη κοινωνία για τα ελληνοτουρκικά η ηθοποιός και τραγουδίστρια Κλέλια Ρένεση

Όχι φίλε μην μπερδεύεσαι. Δεν εξυπηρετούν το συμφέρον του Έλληνα ή του Τούρκου αντίστοιχα. Τους πολίτες τους έχουν γραμμένους. Η καρδιά τους χτυπάει για την τραπεζική μαφία . Σ΄ αυτή λογοδοτούν.

Προδότης δεν είναι ο Έλληνας που πάει βόλτα στην Κωνσταντινούπολη, ούτε αυτός που τραγουδάει για την αδελφότητα των λαών, ούτε αυτός που συμφώνησε με την συμφωνία των Πρεσπών.

ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΦΗΝΕΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ 6 ΧΡΟΝΩΝ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ. ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΤΗΝ ΔΕΗ ( Και την αφήνει ακόμα) ΝΑ ΠΙΝΕΙ ΑΝΕΞΕΛΕΝΓΚΤΑ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΤΗΝ ΒΕΝΖΙΝΗ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΑ 3€ ΤΟ ΛΙΤΡΟ . ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ Σ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΖΕΣΤΑΝΕΙΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ, ΠΟΥ ΔΕΝ Σ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΤΑΙΣΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ, ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑ. ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΕΚΑΝΕ ΣΕΡΒΙΤΟΡΟ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΣΕ ΤΡΙΚΛΙΝΟ ΜΕ ΘΕΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΟΥ. ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΚΡΙΣΜΑ.ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΤΗ ΜΕΘΩΡΙΟ Κ ΣΤΑ ΕΝΔΟΞΑ ΟΡΕΙΝΑ ΧΩΡΙΑ Κ ΣΕ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΝΑ ΤΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙΣ , ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΧΑΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΝΑΤΟΥΡΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΝ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ Κ ΑΛΛΑ ΕΚΤΡΩΜΑΤΑ , ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ Κ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΠΟΥ ΥΦΙΣΤΑΣΑΙ ΣΟΥ ΠΑΣΑΡΕΙ ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ Κ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΕΣ ,ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ 3 ΓΕΝΙΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΤΟΥΝ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ. ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Κ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΜΕ Κ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΚΟΜΑ Κ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΝΕΜΕΛΟΙ.

Οπότε φίλε, πριν πάρεις την στροφή της πόλωσης με το εθνόσημο στο χέρι , ακούγοντας κλέφτικα τραγούδια, θυμήσου ποιος είναι ο προδότης και εξουδετέρωσε τον.
Κι αν δεν σου φτάνει αυτό, θυμήσου τον ποιητή..

«Στέκει ο Σουλιώτης μοναχός, παράμερα και κλαίει
τουφέκι μου ΄γινες βαρύ, κι ο αγαρηνός ΤΟ ΞΕΡΕΙ»

Δείτε την ανάρτηση…