13 Απριλίου, 2024

Αντώνης Κασσιμάτης: Το ρέκβιεμ ενός τελειωμένου βουλευτή…

0

Ο Αντώνης Κασσιμάτης σε Διονύση Ακτύπη

“Έτσι απαντάμε στους πρώην της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς που έγιναν βουλευτές ΝΔ”

Παύλος Πολάκης

Με την γεμάτη ψέματα και προσωπικές ύβρεις ανάρτηση σου, Διονύση Ακτύπη, αποκαλύπτεις την υστερία και τον πανικό σου, εν όψει των επερχόμενων εκλογών.

Κατακτάς δίκαια τον τίτλο του τελειωμένου….

Απεγνωσμένα προσπαθείς να συγκαλύψεις την κατάρρευση, που έχουν προκαλέσει στο νοσοκομείο μας οι πολιτικές σου επιλογές αλλά και η ανήθικη μετατροπή του σε χώρο χυδαίου ρουσφετολογικού και πελατειακού σου μηχανισμού.

Η κυνική αποπομπή του τ. Διοικητή Ραγκούση – που θα μείνει στην ιστορία του νοσοκομείου, σαν ο θεληματάς του Ακτύπη- ουδόλως σε απαλλάσσει από αυτή την κατάρρευση.

Επι του προσωπικού θέματος λοιπόν.

Άκου λοιπόν συνάδελφε του Πάτση, του Μαραβέγια, του Χειμάρα, της Νικολάου, του Καπάτου , του Κουτούπη και όλων των γαλάζιων ακρίδων των 8,5 δις απευθείας αναθέσεων.

Προσπαθείς να μου ρίξεις λάσπη και να δικαιολογήσεις της επιλογές σας για την ιδιωτικοποίηση του νοσοκομείου σήμερα, “αποκαλύπτοντας” ότι το 2016 εργάστηκα στο νοσοκομείο σαν “καρδιολόγος με αμοιβή”. Αρά είναι υποκριτική η καταγγελία μας για την είσοδο ιδιωτών στην μαιευτική κλινική του νοσοκομείου, Πως λέμε ο ΣΥΡΙΖΑ “ φταίει για όλα”.

Και αναρτάς και την σχετική απόφαση του τότε ΔΣ.

Αλήθεια εκεί που έψαξες για να βρεις αυτά τα έγγραφα, πως και δεν βρήκες την απάντηση μου στην τότε διοίκηση του νοσοκομείου, ότι παραχωρώ την αμοιβή μου στο νοσοκομείο και την απόφαση – ευχαριστήριο του τότε ΔΣ.

Προφανώς τα βρήκες αλλά όπως συνήθως ψεύδεσαι ασύστολα…..

Να σου υπενθυμίσω ακόμα, ότι τα έγγραφα αυτά έχουν δημοσιοποιηθεί και στον τοπικό τύπο.

Αρα με λάσπη και ψευδολογία σε βάρος μου, προσπαθείς πανικόβλητος να καλύψεις την καταστροφή που φέρνει σήμερα η πολιτική σας στο νοσοκομείο και στο δημόσιο σύστημα υγείας. Μια πολιτική, που είχες και το θράσος μάλιστα να υπερασπιστείς στην βουλή, σαν εισηγητής στο νόμο για την διάλυση του ΕΣΥ.

Δεν τελειώσαμε ‘όμως ακόμα χρειάζονται μερικές διευκρινίσεις για να αντιληφθεί ο κόσμος το μέγεθος της αλητείας σας.

Τι συνέβη λοιπόν το 2016.

Η καρδιολογική κλινική με τρείς γιατρού τότε, αντιμετώπισε πρόβλημα εφημεριών λόγω αναρρωτικής άδειας ενός γιατρού. Απάντησα θετικά στην δημόσια πρόσκληση της τότε διοίκησης και βοήθησα το πρόγραμμα εφημεριών της κλινικής για έξι μήνες άμισθα.

Παράλληλα φρόντισα μαζί με την τότε διοίκηση της 6ης ΥΠΕ και του υπουργείου να προσληφθεί και τέταρτος καρδιολόγος ( αρχικά σαν επικουρικός και στην συνέχεια να καταλάβει θέση επιμελητή Β ΕΣΥ).

Έτσι φεύγοντας από τη ν κλινική μετά από έξι μήνες υπήρχαν συνολικά τέσσερις (4) καρδιολόγοι.

Αυτό σημαίνει πολιτική και ανιδιοτελής προσωπική στήριξη και ανάπτυξη μιας τόσο ζωτικής κλινικής για το νοσοκομείο.

Αλήθεια σήμερα πόσους καρδιολόγους διαθέτει το νοσοκομείο μας ; Και τι ακριβώς έχεις κάνει εσυ για αυτό Διονύση Ακτυπη;

Να υπενθυμίσω ακόμα ότι την περίοδο 2016-2019 και εν μέσω μνημονιακών περιορισμών διορίστηκαν συνολικά 13 μόνιμοι γιατροί του ΕΣΥ ( Αναισθησιολόγος ΕΒ, Καρδιολόγος ΕΒ, Παθολόγος ΕΒ, δύο Ακτινολόγοι ΕΒ, δύο Ψυχίατροι, δύο Παιδίατροι ( ΕΒ + Δ/ντης) , Βιοπαθολογος ΕΒ, Γυναικολόγος ΕΒ, Πνευμονολόγος ΕΑ, Δερματολόγος ) χωρίς να υπολογίζουμε τους ειδικευμένους επικουρικούς γιατρούς.

Αυτή ήταν η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ και εν μέσω μνημονίων.

Ενώ την περίοδο 2019-2022 προσελήφθησαν μόλις 4 μόνιμοι γιατροί ( εκ των οποίων οι δύο υπηρετούσαν ηδη σαν επικουρικοί πριν το 2019). Παραλάβατε το 2019 συνολικά 51 γιατρούς ( Ειδικευμενους, επικουρικού και ειδικευόμενους και σήμερα υπηρετούν μόλις 39…..

Η λύση φυσικά δεν είναι η είσοδος των ιδιωτών στο δημόσιο νοσοκομείο, όπως ψηφίσατε με τον τελευταίο νόμο-διάλυσης του ΕΣΥ, αλλά ένα νέο ΕΣΥ με εισαγωγικό βασικό μισθό των νέων γιατρών στο βαθμό του ΕΒ στα 2000 ευρώ.

Η διάλυση του ΕΣΥ με την ιδιωτικοποίηση του δεν με αφορά Διονύση Ακτυπη.

Προτιμώ να φροντίσω να πάτε εσύ και ο Μητσοτάκης σπίτια σας μια ώρα αρχύτερα.

Μόνο έτσι μπορεί να υπάρξει ένα νέο δημόσιο και αναβαθμισμένο σύστημα υγείας

Άκου τελειωμένε, δεν είμαστε ίδιοι.

Το ηθικό πλεονέκτημα της αριστεράς δεν το έχετε και σε ευχαριστώ που με τα ψέματα σου μου έδωσες την ευκαιρία να το αναδείξω για ακόμα μια φορά στην τοπική κοινωνία.

ΥΓ: Το σχετικό πρακτικό της συνεδρίασης του ΔΣ του νοσοκομείου στις 1-2-2017 στην Διαύγεια: ΩΑΦΗ4690ΒΞ-584

About Author

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *