Κατέρρευσε η σκευωρία – Ομόφωνα αθώος ο Λευτέρης Κρέτσος για το διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών

Της Κατερίνας Ακριβοπούλου
Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023

ΕΝΤΙΜΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΑΞΙΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ !!
Είναι από τους πιο ανιδιοτελείς και αφοσιωμενους ανθρώπους που έχω γνωρίσει. Παράτησε μια σπουδαία ακαδημαϊκή καριέρα στην Αγγλία και ήρθε στην Ελλάδα πέφτοντας αθόρυβα με τα μούτρα σε μια μεγάλη προσπάθεια.
Δούλεψε τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδεις και το πλήρωσε με οκτώ χρόνια κυνηγητού, σπίλωσης και διώξεων. Και δεν έβγαλε άχνα! Ούτε ήρωας το έπαιξε, ούτε κλαφτηκε.
Όπως δεν έχει βγάλει άχνα και για το γεγονός ότι οι σημερινοί πουλάνε ξεδιάντροπα σαν δικά τους, τα δικά του “παιδιά”. Το ertflix και το ΕΚΟΜΕ ( Εθνικό Κέντρο Οπτικοακουστικών Μέσων και Ενημέρωσης) που φέρνει στην Ελλάδα μεγάλες διεθνείς παραγωγές.
Με την πανηγυρική ομόφωνη αθώωση του σήμερα δεν δικαιώθηκε μόνον ο Κρέτσος.
Δικαιώθηκαν οι καθαροί άνθρωποι.
Τώρα θα με βρίσει που τα έγραψα αυτά, αλλά χαλάλι του του μάγκα.
Ακούστε τον, αξίζει τον κόπο.
Λευτέρης Κρέτσος: Τελείωσε το παραμύθι περί στημένου διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες
Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών έκρινε ομόφωνα αθώο τον Λ. Κρέτσο, ο οποίος υπογράμμισε ότι είναι περήφανος και χαρούμενος καθώς αποκαλύφθηκε η αλήθεια
Σήμερα τελείωσε το παραμύθι περί στημένου διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες και περι ευνοϊκής μεταχείρισης για τα βοσκοτόπια Καλογρίτσα τονισε ο Λευτέρης Κρέτσος μιλώντας στο Κόκκινο λίγο μετά την αθωωτική απόφαση του δικαστηρίου. Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών έκρινε ομόφωνα αθώο τον πρώην υφυπουργό ο οποίος υπογράμμισε ότι είναι περήφανος και χαρούμενος καθώς αποκαλύφθηκε η αλήθεια μετά από σχεδόν 8 χρόνια πρωτοφανών επιθέσεων. Είναι μία καλή μέρα είπε ο κ. Κρέτσος μετά την πανηγυρικη αθωωση του ίδιου και των μελών της επιτροπής για μία δημοπράτηση -όπως υπογράμμισε- δημοσίου συμφέροντος την οποία πολέμησαν οι καναλάρχες που έκαναν τα πάντα για να την ανατρέψουν.
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΡΕΤΣΟΣ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ 105.5 27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2023