26 Μαρτίου, 2023

Ραγκούσης – Παπαδημούλης: Περιμένετε να δείτε πόσο έξω θα πέσουν οι δημοσκοπήσεις στην Ελλάδα

Το φιάσκο στην Κύπρο των 400.000 ψηφοφόρων δείχνει τι θα συμβεί στην Ελλάδα των 6.000.000 – «Ας φροντίσουμε να συμβεί κι εδώ με νίκη του ΣΥΡΙΖΑ»

Το συνεχές φαινόμενο των δημοσκοπήσεων που επί μήνες δημιουργούν ψευδή εικόνα για αποτελέσματα που τελικά προκύπτουν στην κάλπη καυτηριάζει, με αφορμή τις προεδρικές εκλογές στην Κύπρο, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Γιάννης Ραγκούσης.

Παρά τις συνεχείς προβλέψεις για άνετη επικράτηση του ανεξάρτητου κεντροδεξιού Νίκου Χριστοδουλίδη και δεύτερο γύρο απέναντι στον επίσης κεντροδεξιό Αβέρωφ Νεοφύτου, στην κάλπη αποδείχθηκε τόσο ότι η διαφορά του πρώτου από τον δεύτερο ήταν λιγότερο από 2,5 μονάδες, όσο και ότι ο υποψήφιος της προοδευτικής παράταξης Ανδρέας Μαυρογιάννης ξεπέρασε με άνεση τον κ. Νεοφύτου και πέρασε στο δεύτερο γύρο.

Οι αναλογίες με τις ελληνικές δημοσκοπήσεις της τελευταίας οκταετίας είναι εμφανείς και ο κ. Ραγκούσης το σημειώνει με ανάρτησή του. «Δεν είναι φοβερό να πέφτουν τόσο έξω οι δημοσκοπήσεις στην Κύπρο, για ένα εκλογικό σώμα μόλις 400.000 εκλογέων; Περιμένετε να δείτε τι θα συμβεί στην Ελλάδα, όπου ψηφίζουν περίπου 6 εκατομμύρια πολίτες!», σημειώνει χαρακτηριστικά.

Μεγάλη ενίσχυση της προοδευτικής παράταξης και στην Ελλάδα ζητά, με αντίστοιχη ανάρτησή του, ο αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου Δημήτρης Παπαδημούλης.

«Έπεσαν πολύ έξω οι δημοσκοπήσεις στην Κύπρο. Με την στήριξη του αριστερού ΑΚΕΛ, ο ανεξάρτητος Ανδρέας Μαυρογιάννης μπήκε καθαρά στον β γύρο των Προεδρικών εκλογών. Πήρε 30%, πολύ παραπάνω από ΟΛΕΣ τις προβλέψεις των γκάλοπ! Ας φροντίσουμε να συμβεί κι εδώ με νίκη του ΣΥΡΙΖΑ», όπως γράφει ο κ. Παπαδημούλης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *