30 Νοεμβρίου, 2023

Μιχάλης Στρατάκης: Παροχή ψήφου και επιβράβευση στην ανηθικότητα, στη διαφθορά, στη διαστροφή, στη λαμογιά.

0

Οι ειδήσεις χωρίς εξαρτήσεις

Το αποτέλεσμα της σημερινής ψηφοφορίας στη Βουλή, δε ήταν η άρση της βουλευτικής ασυλίας του Παύλου Πολάκη.

Ήταν η παροχή ψήφου αθώωσης, εμπιστοσύνης, επιβράβευσης και ενδυνάμωσης της ανηθικότητας, της διαφθοράς, της διαστροφής, της λαμογιάς.

Ήταν η καταδίκη, από 157 κυβερνητικούς «δικαστές», της Αλήθειας, της αποκάλυψης, του Δίκιου, της διαφάνειας, του ήθους, του σεβασμού στο δημόσιο χρήμα και της πίστης στους κανόνες της Δημοκρατίας.

Η κατηγορία που βάρυνε τον Παύλο Πολάκη, δεν ήταν η δήθεν «συκοφαντική δυσφήμιση».

Ήταν η τόλμη του να φωνάξει «ο βασιλιάς είναι ξεβράκωτος», για έναν ακόμη «βασιλιά» της Δανιμαρκίας, που όντας όπως τον γέννησε η μάνα του, καταχέριαζε τους υπηρέτες του επειδή δεν του είχαν καλοσιδερωμένο το εσώβρακο που δεν εφόριε.

Οι 157 «δικαστές» του κουβέρνου, συμφώνησαν ότι η σκελέα που δεν εφόριε ο «βασιλιάς», ήταν κακοσιδερωμένη στη ραφή και άρα ο Παύλος Πολάκης (που έχει και λερωμένο ποινικό μητρώο, με αλλεπάλληλες καταδίκες για κάπνισμα και επίδειξη ασέβειας προς τα βασιλικά εσώρουχα), είναι υπεύθυνος και για την αλματώδη αύξηση της τιμής της ταραμοσαλάτας ενόψει Καθαράς Δευτέρας.

Αλλά τι να κάνουμε;

Περίοδο απόκρεω διάγουμε, λογικό είναι να υπάρχουν κι αυτοί οι μασκαράδες, που θυμιατίζουν το σώβρακο που ξέχασε να φορέσει ο «βασιλιάς» τους.

Και αν τυχόν τους δείτε στο διάβα σας να κυκλοφορούν κι αυτοί ξεβράκωτοι, μη διανοηθείτε μήτε να γελάσετε.

About Author

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *