26 Μαρτίου, 2023

Αναβρασμός στο Μέγαρο Μαξίμου από τις πολιτικές “μεταγραφές”

Ο Αντώνης Καρακούσης διετέλεσε διευθυντής της Καθημερινής και του Βήματος επί Σταύρου Ψυχάρη, στην περίοδο της κρίσης του ΔΟΛ κρατώντας το ζωντανό με τη συνέχεια επί Βαγγέλη Μαρινάκη μέχρι το 2022 όπου πήρε τη θέση του συμβούλου έκδοσης της εφημερίδας.

Πρέπει να υπάρχει οργασμός πολιτικών παρασκηνιακών διεργασιών και δεν θεωρούμε καθόλου τυχαίο το σημερινό τουϊτάρισμα που έκανε ο πρώην διευθυντής του “Βήματος”, Αντώνης Καρακούσης. Να ισχύει άραγε ότι πρωτοκλασάτα στελέχη της Ν.Δ έχουν αντιληφθεί ότι “ο τρέχων πολιτικός κύκλος του κ. Μητσοτάκη οδεύει προς την ολοκλήρωσή του” και αναζητούν την πολιτική τους επιβίωση στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης;

Το γράφουμε αυτό γιατί πρόσφατα, άλλος ένας δημοσιολόγος, υπάλληλος του Μαρινάκη, ο Αρης Ραβανός μας έγραφε ότι “εσχάτως γίνονται τηλεφωνήματα από κεντρικά πρόσωπα της κεντροδεξιάς για να τους αποτρέψουν να συνταχθούν με τον Αλ. Τσίπρα με το επιχείρημα πως θα υπάρξουν εξελίξεις και πρέπει να μείνουν στην κεντροδεξιά πολιτική όχθη”, ενώ τώρα κυκλοφορεί στα δημοσιογραφικά γραφεία μια άλλη είδηση.

Σύμφωνα μ’ αυτή στο Μέγαρο Μαξίμου επικρατεί αναβρασμός από το πρωί, όταν τους έγινε γνωστό ότι “κλείδωσε” η υποψηφιότητα στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στην Ηλεία η πρώην βουλεύτρια Κρινιώς Κανελλοπούλου, ενώ άλλο “ύποπτο” αναγνωρίσιμο στέλεχος της Ν.Δ., διοχέτευσε ότι δέχτηκε τηλεφώνημα από “δεξί χέρι” του Μητσοτάκη, να σταματήσει τις παρασκηνιακές επαφές του με τον ΣΥΡΙΖΑ, λαμβάνοντας την υπόσχεση ότι θα “αξιοποιηθεί” στην επόμενη κυβέρνηση της Ν.Δ.

Αν και εμείς αποφεύγουμε να δημοσιοποιούμε φήμες επειδή πιθανολογούμε ότι τα παραπάνω θα δουν το φως της δημοσιότητας της επόμενες μέρες, κάνουμε αυτή την ανάρτηση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *