26 Μαρτίου, 2023

Σύνταγμα: Καρέ καρέ η οργανωμένη επίθεση των ΜΑΤ (βίντεο)

Λίγο πριν επιτεθούν τα ΜΑΤ βγάζουν τα γκλομπ συντονισμένα και αρχίζουν να χτυπούν τον κόσμο που βρισκόταν στην πορεία

Ακόμη δύο βίντεο τα οποία αποτυπώνουν ξεκάθαρα την αναίτια και απρόκλητη επίθεση της ΕΛ.ΑΣ. στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα, έρχονται στη δημοσιότητα.

Στο πρώτο βίντεο, το οποίο έχει τραβηχτεί μέσα από την πορεία, φαίνεται ξεκάθαρα ότι τα ΜΑΤ τα οποία έφτασαν στη συμβολή των οδών Φιλελλήνων και Όθωνος στο Σύνταγμα, στέκονται για σχεδόν ενάμιση λεπτό παρακολουθώντας την πορεία και στη συνέχεια λαμβάνουν εντολή να χτυπήσουν την πορεία με γκλομπχημικά και κρότου – λάμψης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι λίγο πριν επιτεθούν αναίτια, τα ΜΑΤ βγάζουν τα γκλομπ συντονισμένα και κινούνται εναντίον του κόσμου που βρισκόταν στην πορεία. Ακολουθεί κυνηγητό μέχρι και πάνω στην πλατεία Συντάγματος.

Επιπλέον, και το δεύτερο βίντεο, το οποίο έχει τραβηχτεί λίγο πριν και κατά τη διάρκεια της επίθεσης των ΜΑΤ, δείχνει τον πανικό που επικράτησε στην πλατεία Συντάγματος, μετά το χτύπημα της αστυνομίας.

Υπενθυμίζεται ότι βίντεο ντοκουμέντο κατέγραψε την απρόκλητη επίθεση των ΜΑΤ κατά των διαδηλωτών που ειρηνικά διαμαρτύρονταν ενάντια στην κυβερνητική προσπάθεια συγκάλυψης των ευθυνών της για την τραγωδία των Τεμπών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *