29 Νοεμβρίου, 2023

Για τους ακομμάτιστους και για όσους λένε ότι η δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη

0

Οι ειδήσεις χωρίς εξαρτήσεις

Τον Παύλο Πολακη επί ΣΥΡΙΖΑ τον πέρασε γενεές δεκατέσσερις ο Στουρνάρας και το τραπεζικό σύστημα για το δάνειο του! 100.000€ είχε πάρει και το εξυπηρετούσε κανονικοτατα! Αλλά έπρεπε να βρεθούν “σκάνδαλα” ντε και καλά! “Ενοχλούσε”ο Παύλος γιατί έβαζε τάξη στα οικονομικά των νοσοκομείων και κρατούσε όρθιο το ΕΣΥ μαζί με τον Ξανθό!

Σήμερα ο υφυπουργός ανάπτυξης με πολιτικό προϊστάμενο τον “αδιευκρίνιστο” κ. Παπαθανάση, χρωστά στην Eurobank 1.400.000€ ! Η τράπεζα του στέλνει ηλεκτρονικό κατασχετήριο για οφειλές 322.000€ το 2019 και 51.000€ στον ΕΦΚΑ από το 2018 ! Δικαιώνεται η Eurobank πρωτόδικα, αλλά ο ίδιος μεταβιβάζει δόλια τα περιουσιακά του στοιχεία στην οικογένεια του και μας κλείνει το μάτι ως γνήσιος δεξιός ευπατρίδης! Έκτοτε η υπόθεση του αγνοείται!

Υ.Γ…αφιερωμένο στους ακομμάτιστους και σε όσους λένε ότι η δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη! Και όχι δεν έχουμε δημοκρατία αλλά Χούντα όταν ο υφυπουργός παίρνει 7.000.000€ τον μήνα και σφυρίζει αδιάφορα! Αλλά ο πολίτης που του έκοψαν τον μισθό ή την σύνταξη κατά 25-30% επί μνημονίων του παίρνουν το σπίτι! Επειδή δεν δύναται να πληρώσει…

About Author

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *