29 Νοεμβρίου, 2023

Ο Γιάννης Μάγγος στο Ρέθυμνο. Ο αγώνας συνεχίζεται.

0

Μάθημα σθένους από έναν άνθρωπο που έχασε το παιδί του μα αυτό είναι πάντα παρών σε όλους τους δίκαιους αγώνες για το περιβάλλον, κοινωνικό και φυσικό.

Ο κύριος Γιάννης Μάγγος, πατέρας του Βασίλη που οδηγήθηκε στο θάνατο ένα μήνα μετά τα βασανιστήρια που υπέστη κατά τη διάρκεια προσαγωγής του από αστυνομικούς στο Βόλο για την συμμετοχή του στις κινητοποιήσεις ενάντια στο εργοστάσιο καύσης σκουπιδιών της ΑΓΕΤ – Lafarge, βρέθηκε στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Ρέθυμνο για την εκδήλωση που διοργάνωσε η Αντιφασιστική Δράση Ρεθύμνου – αδρε στο Εργατικό Κέντρο της πόλης.

Το θέμα της εκδήλωσης ήταν η καταστολή του κινήματος ενάντια στο εργοστάσιο της ΑΓΕΤ – Lafarge στο Βόλο και ο αγώνας που δίνει η οικογένεια του Βασίλη Μάγγου για τη δικαίωση του και την καταδίκη των βασανιστών του.

Τα περιβαλλοντικά κινήματα της Κρήτης θα βρίσκονται εκεί, γιατί ο αγώνας ενάντια στη συγκάλυψη των βασανιστών του Βασίλη Μάγγου, είναι αγώνας ολόκληρης της κοινωνίας!

Είναι αγώνας απέναντι στην αστυνομική βία και καταστολή των ανθρώπων που υπερασπίζονται τους τόπους τους και τις ζωές τους από την λεηλασία, το πλιάτσικο και την καταστροφή της υποτιθέμενης “ανάπτυξης” που προωθεί το Κράτος των Επενδυτών.

Αλληλεγγύη και Δύναμη στον αγώνα των κατοίκων του Βόλου ενάντια στο εργοστάσιο καύσης σκουπιδιών της ΑΓΕΤ – Lafarge!

Δικαίωση για τον Βασίλη Μάγγο!

ΟΧΙ στη συγκάλυψη των βασανιστών του!

Κάτω τα χέρια από τους τόπους μας και τις ζωές μας!

Κι ας μην νικήσουμε ποτέ, θα πολεμάμε πάντα!

About Author

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *