10 Δεκεμβρίου, 2023

Μάκης Λάλος: Έτσι θα πουν…

Οι ειδήσεις χωρίς εξαρτήσεις

Έτσι θα πουν…

Εφαρμόζει ΝΕΑ ήθη και πρακτικές στον ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ αγώνα, θα πουν. Χωρίς… ΑΝΟΥΣΙΑ debate και με κλειστές συγκεντρώσεις σε Κινηματοθέατρα να μην ενοχλούνται… Πολίτες, όπως τις προάλλες στη Λαμία, του Χειμμάρα, του Οικονόμου, του Πέτσα, του Σταϊκούρα. Τα… μπουμπούκια μου! Σε ένα θέατρο με 450 θέσεις!!!

Δε θα έχουμε Λαοσυνάξεις για τις Ταυτότητες, τη γλώσσα, την Εθνότητα, τα Προϊόντα της Βόρειας Μακεδονίας. Ούτε για το Μάτι του Τσουβάλα και του Κολοκούρη. Αυτά ξεχάστηκαν. Ποιος τα θυμάται, τώρα. Αυτά, έκαναν τη δουλειά τους. Βγήκαν αυτοί!

Θα τα αφήσουν όλα στη ΛΗΘΗ. Στον ξεχασιάρη Πολίτη!

Τότε, έκαναν το ΑΣΠΡΟ, ΜΑΥΡΟ και έκλαιγαν γοερά μπροστά στις κάμερες, στην ΥΠΟΠΤΗ τραγωδία με τις δαιμονισμένες καιρικές συνθήκες των 12 Μποφόρ! Μιλούσαν για χωρικό σχέδιο, του Τ.Ε.Ε, σε ΕΝΑ χρόνο… ΧΩΡΙΚΟ σχέδιο, που είχε γίνει από τον Σπίρτζη και τμήμα του, το έκαναν αναψυκτήριο και Bar αντί Νοσοκομείου Ανατολικής Αττικής, δωρεά των αδελφών Κυπρίων. Αυτοί, που θα έκαναν το ΕΛΛΗΝΙΚΟ σε μια βδομάδα και τώρα, ύστερα από ΤΕΣΣΕΡΑ χρόνια βάζουν στα λόγια “Μπουλτόζες” και εγκρίνουν ΔΑΝΕΙΑ στην Lamda development.

Εξάλλου… τι να υπερασπιστεί; Ούτε το ΘΡΥΛΙΚΟ δεν ήξερα, δεν μπορεί. Για τις Υποκλοπές, τη μελέτη Τσιόδρα-Λύτρα, το βαθύ τους Κράτος!

Τι να υπερασπιστεί…

Τα παράλογα lockdown τους, το κυνήγι των Νέων στις πλατείες και του Περίπτερά, που πωλούσε μπύρες! Το ΑΝΑIΤΙΟ βρομόξυλο, στη Νέα Σμύρνη. Τον εξευτελισμό των ανεμβολίαστων και το προγκάρισμα του ΠΟΛΑΚΗ, με τις διορατικές και ενημερωμένες προτάσεις του! ΑΠΕΤΥΧΑΝ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ, όπως είπε και ο Τσιόδρας, πρόσφατα! Το ξέραμε καλύτερα εμείς, ΕΔΩ, στη Σαλονίκη και στην Καστοριά και στην Κοζάνη, που χάσαμε πολλούς δικούς μας ανθρώπους, ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ και ΜΑΡΤΥΡΙΚΑ.

Τι λες και σύ Σωτήρη! Τι λες και συ Κικίλια με το προετοιμασμένο και θωρακισμένο Εθνικό Σύστημα Υγείας! Που δεν είχαν ούτε γάντια, ούτε μάσκες. Ας γελάσουμε, λίγο, με τον Πρώην Κνίτη, που ΑΜΕΣΑ έκανε διαγωνισμό και προμηθεύτηκαν μάσκες, για παιδιά, ΕΛΕΦΑΝΤΕΣ… τρομάρα του, τα χάπατα!!!

Τί να υπερασπιστεί…

Το δεν ήξερα τον ανιψιό και τον έμπιστο της ΕΥΠ του, που άλλαξε το Νόμο, για χάρη του. Την παρακολούθηση του Ανδρουλάκη και τους Αρχηγούς των Ενόπλων Δυνάμεων! Πολιτικών, Δημοσιογράφων, Επιχειρηματιών, Υπουργών με τις γυναίκες ή τις ερωμένες. Την απουσία από τη Βουλή και όταν ήρθε έκανε ΣΚΑΣΙΑΡΧΕΙΟ, από την αίθουσα… Φευ!!! Το εξωθεσμικό και ανήθικο ΠΟΓΚΡΟΜ στους Προέδρους των Ανεξάρτήτων Αρχών, που έπραξαν ΜΟΝΟ το καθήκον τους! Το συνταγματικό τους καθήκον.

Υπερασπίζεται ΜΟΝΟ την τυφλή Δικαιοσύνη του Ντογιάκου, που έχει ΕΝΝΙΑ μήνες να καλέσει τον Κοντολέων και το Δημητριάδη, αλλά ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ έκρινε ένοχο τον Νίκο Παππά, που στρίμωξε τους Ολιγάρχες, με, επιτέλους ΕΝΑ ΤΙΜΙΟ διαγωνισμό, έγραψε ο Spiegel, για να νομιμοποιήσει το Τηλεοπτικό Τοπίο, όπως και τον Παπαγγελόπουλο για παράβαση καθήκοντος, με… ΑΡΡΩΣΤΗ την Εισαγγελέα και την ΑΘΩΩΤΙΚΗ ΕΙΣΉΓΗΣΗ.

Τι να υπερασπιστεί…

Τις φωτιές, τις πλημμύρες, το χιονιά. Το χάλι της Αττικής Οδού και τη μούφα με τις 2.000€, αποζημίωση. Το κλείσιμο της Ε.Ο. ΑΘΗΝΩΝ-ΛΑΜΊΑΣ, με άστρωτη χιονόπτωση, γιατί η ΤΕΡΝΑ δεν έχει εκχιονιστικά μηχανήματα!

Τι να υπερασπιστεί…

Την ακρίβεια, την ΑΦΑΙΜΑΞΗ όλων μας, για χάρη των ΠΕΝΤΕ προμηθευτών Ενέργειας, για χάρη των ΔΥΟ διυλιστηρίων, για χάρη των ΑΣΥΔΟΤΩΝ Τραπεζών με τα funds, τους Πάτσηδες και τη συντεχνία των λίγων SuperMarket-άδων. Τις απευθείας ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ στους κολλητούς. Μήπως τον Χειμμάρα, τον Μαραβέγια, τον Καπάτο, τη Νικολάου, ΤΩΡΑ τον Παπαθανάση και ΑΥΡΙΟ τον Μπούλη του Αχιλλέα! Τις λίστες Πέτσα, τις λίστες ΚΕΕΛΠΝΟ, τον διασυρμό της 108ης θέσης του Τύπου. Μήπως, την άρνηση εξηγήσεων στην PEGA και στη LIBE, τις Επιτροπές του Ευρωκοινουβουλίου με τα πορίσματα-φωτιά, για τις υποκλοπές και το Κράτος Δικαίου! Τις πρόσφατες εκθέσεις της Διεθνούς Αμνηστίας και του State Department.. ΚΟΛΑΦΟΣ!

Τι να υπερασπιστεί…

Τον Πολιτισμό του Λιγνάδη, του Μίχου, του Λεβέντη με τους βιασμούς τους. Τη σαπουνόπερα με την… ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ των ΙΕΡΩΝ Μαρμάρων του Παρθενώνα! Την απαξίωση του θεάτρου και τον υποβιβασμό της μαθητείας των Σχολών τους. Μήπως τα “Σκοϊλ Ελλικίκου” του Βρούτση.

Ας έρθει στην Πόλη μου να.. υπερασπιστεί το Κέντρο Τηλεδιοίκησης-Σηματοδότησης του Σιδηροδρομικού δικτύου της Βόρειας Ελλάδας, το Εμπορευματικό Κέντρο στο Στρατόπεδο Γκόνου και τη σύνδεση με το λιμάνι της ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΥ, το Νέο Ογκολογικό Νοσοκομείο, το Νέο Παιδιατρικό Νοσοκομείο, τη Fly-over και προπάντων το ΜΕΤΡΌ μας. Να ‘ρθουν, να κάνουν βόλτα με τον… Μηταράκη και τον Ταχιάο! Τον Ταχιάο, ρε π@@στη μου!

Τώρα, πρέπει να κάνουν το ΜΑΥΡΟ, ΑΣΠΡΟ. Έχουν το τρόπο τους. Έχουν ΟΛΑ τα μέσα. ΟΛΑ είναι δικά τους.

Με διαγγέλματα, με τους κολαούζους, τα πρόθυμα juke-boxes, τα πληρωμενα πιστόλια τα διαδικτυακά Τρολ και τους followers από την Ουγκανταντουγκού. Όπως μέχρι τώρα. Στο ίδιο βιολί.

Ελπίζουν στους βολεμένους του βαθέως Κράτους και του Παρακράτους, που έφτιαξαν. Ελπίζουν στους a-polittic, στους εσκεμμένα ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥΣ ή παραπλανημένους και στους ανόητους.

Αυτοί είναι, εκεί γύρω, στο 10% με 15%. ΑΥΤΟΙ θα είναι και στις κάλπες και πολλοί θα τους είναι. Αυτοί θα ακούν και θα χαίρονται για το fuel pass, το market pass, τα κουπόνια των 20€ για διατροφή, για καλάθια, για κοφίνια, για πανέρια και μια αναγραφόμενη, στο ΚΟΥΤΟΥΡΟΎ, επιστροφή στο ρεύμα και στο αέριο!!! Θα ακούν για Πανεπιστημιακή Αστυνομία και για ΒΊΑΙΗ καταστολή από τα Ramboγούρουνα, θα.. χαίρονται και θα λένε = ΚΑΛΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ = τα κ@λόπαιδα. Για τα παιδιά μας, το λένε, που τα έκλεψαν τη ζωή, τα όνειρα και τα στέλνουν στο ΘΑΝΑΤΟ με ΕΙΣΙΤΉΡΙΟ ή στο Εξωτερικό για αναζήτηση μιας πιο ΔΙΚΑΙΗΣ ζωής.

Φίλε, σε καταλόγισαν και ΑΤΟΜΙΚΕΣ ευθύνες στην Πανδημία. Εγώ θα θα σου θυμίσω την Ευθύνη σου στις ΚΑΛΠΕΣ. ΜΑΥΡΙΣΕ, τα Τέρατα!

Αν τιμάς, τον ΤΙΜΙΟ και ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗ λόγο μου, σκέψου τον ΣΥΡΙΖΑ και τον ΤΣΙΠΡΑ, που έκαναν τους Ευρωπαίους να τρίβουν, με έκπληξη, τα μάτια τους, τη λαϊκή τάξη ΟΡΘΙΑ και τους ανθρώπους, σαν εμένα, να νοιώθουν ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ για την Επιλογή μας.

Καλό βόλι Συναγωνιστές!

(Φωτο Politico: Εδώ, προσέρχεται στη Σύνοδο Κορυφής 22 μέρες μετά την Εθνική μας τραγωδία.)

About Author