10 Δεκεμβρίου, 2023

Η Μαρία Λούκα για την αισχρότητα που εξελίσσεται στο telegram

0

Οι ειδήσεις χωρίς εξαρτήσεις

Από χθες έχω λάβει κάμποσα μηνύματα από γυναίκες και ομάδες που ασχολούνται με έμφυλα δικαιώματα για την αισχρότητα που εξελίσσεται στο telegram. Μηνύματα αγωνιάς, απόγνωσης αλλά και τρομερού θυμού, τον οποίο συμμερίζομαι. Νιώθω απίστευτο θυμό σε κάθε εκατοστό του δέρματος μου.

Δεν είναι απλώς κρετινισμος. Η διακίνηση εικόνων ανηλίκων και ενήλικων κοριτσιών χωρίς τη συναίνεση τους είναι ένα σεξιστικό έγκλημα που έχει στόχο τη διαπόμπευση των θυμάτων και την ψυχοκοινωνική τους εξόντωση.

Κάθε θηλυκότητα έχει το απόλυτο δικαίωμα να κάνει ο,τι θέλει με το σώμα της, την εικόνα της, τη σεξουαλικότητα της. Κανένας δεν έχει δικαίωμα να παραβιάζει αυτή την αρχή. Όσοι διακινούν και καταναλώνουν αυτές τις εικόνες, που συνιστούν εμφυλη κακοποίηση μέσω διαδικτύου, είναι εγκληματίες και καθάρματα.

Για ζητήματα πολύ μικρότερης σημασίας οι αρχές ενεργοποιήθηκαν αστραπιαία. Για τη βαναυσότητα εις βάρος χιλιάδων γυναικών, η αδιαφορία και η ολιγωρία τους είναι αδικαιολόγητη και ανεπίτρεπτη.

Να κατέβουν τώρα όλα τα σχετικά γκρουπ και οι σελίδες που έχουν τέτοιο υλικό. Να αποδοθεί ακέραια η ευθύνη σε όλους όσοι συμμετέχουν. Να στηριχτούν οι επιζώσες.

About Author

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *