30 Νοεμβρίου, 2023

Υποκλοπές ως εργαλείο πολιτικής εξουσίας και ελέγχου

0

από τον Μανόλη Μαυραντωνάκη

Χθες υπερψηφίστηκε η έκθεση της PEGA Επιτροπής του Ευρωκοινοβουλίου.

Στην έκθεση γίνεται απόλυτη ταύτιση των παρακολουθήσεων Predator και ΕΥΠ με άμεση εμπλοκή του πρωθυπουργού της χώρας Κ. Μητσοτάκη.

Στις σελίδες που αφορούν την Ελλάδα, οι ευρωβουλευτές συμφωνούν ότι οι παρακολουθήσεις οδηγούν απευθείας στον πρωθυπουργό της χώρας χωρίς κανένα αστερίσκο ή να δούμε.

Ξεκάθαρα το λένε. Ο Μητσοτάκης σχεδίασε και εφάρμοσε όλο αυτό τον εσμό των παρακολουθήσεων για πολιτικό και προσωπικό όφελος.

Η έκθεση καταγράφει λεπτομερώς την υπόθεση παρακολούθησης του δημοσιογράφου Θανάση Κουκάκη και του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστου Σπίρτζη, ενώ ονομαστικές αναφορές υπάρχουν και για τις παρακολουθήσεις του ευρωβουλευτή Γιώργου Κύρτσου, των δημοσιογράφων Σταύρου Μαλιχούδη, Τάσου Τέλογλου, Ελίζας Τριανταφύλλου και Θοδωρή Χονδρόγιαννου, ενώ εκτεταμένη είναι η αναφορά στην περίπτωση της πρώην υπεύθυνης ασφαλείας της ΜΕΤΑ, Α. Σίφορντ.

Δεν έχω υπόψη μου ευρωπαϊκές χώρες στις οποίες κάτι τέτοιο θα περνούσε αβαβά από τα ΜΜΕ.

Με λίγα λόγια ο Μητσοτάκης είναι αρχηγός εγκληματικής οργάνωσης η οποία παρακολουθεί και εκβιάζει με στόχο προσωπικά και πολιτικά οφέλη και δεν κουνιέται φύλλο.

Κατά τα άλλα η χώρα βαδίζει σε δημοκρατικές εκλογές my ass

About Author

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *