30 Νοεμβρίου, 2023

Δεν φαντάζεστε με ποιους έπαιζε τένις την Κυριακή ο Κυριάκος στο Τατόι

0

γράφει ο κύριος Μάξιμος

Διπλό με εκδότη, καναλάρχη και τ. Υπουργό

Κάθε άνθρωπος, ακόμα και ο πρωθυπουργός, δικαιούται να έχει ελεύθερο χρόνο και να τον διαθέτει όπως νομίζει. Οι κοινωνικές σχέσεις άλλωστε δεν μπορεί να ποινικοποιούνται, ειδικά δε, οι αθλητικές.

Όταν όμως ένας αξιωματούχος διατηρεί τόσο στενές σχέσεις με αυτούς που υποτίθεται ότι πρέπει να τον «ελέγχουν», ίσως να υπάρχει θέμα.

Στο Τατόι λοιπόν, την περασμένη Κυριακή, ο πρωθυπουργός διοργάνωσε αγώνα τένις, το λεγόμενο «διπλό», με τρεις εκλεκτούς συμπαίκτες.

Ο ένας είναι κορυφαίος δημοσιογράφος και εκδότης.

Ο δεύτερος, πανίσχυρος επιχειρηματίας και καναλάρχης.

Ο τρίτος, πρώην υπουργός οικονομικών, που το σημερινό περιβάλλον του Κυριάκου δεν χάνει ευκαιρία να τον «χτυπά» παρότι ανήκει στην ίδια παράταξη

Όσον αφορά τον πρώην υπουργό, είναι στην διακριτική του ευχέρεια να συναγελάζεται με τον αρχηγό των υβριστών του. Άλλωστε, «εάν θέλεις φίλο στην πολιτική, πάρε σκύλο».

Ο εκδότης και ο πανίσχυρος επιχειρηματίας που τυγχάνει και καναλάρχης, είναι βέβαιοι ότι παρά την στενή προσωπική επαφή τους με τον πρωθυπουργό, θα μπορούν να φέρουν εις πέρας τον συνταγματικά επιβεβλημένο ρόλο τους, δηλαδή τον έλεγχο και την κριτική στην εξουσία;

About Author

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *