30 Νοεμβρίου, 2023

Συκοφάντες, που μιλάτε εκ του ασφαλούς. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ.

0

από τον Θανάση Αλμπάντη

Ένα από τα όπλα παραπληροφόρησης του συστήματος, που πολύ αρέσκεται να χρησιμοποιεί το ΚΚΕ και οι βολεμένοι αναρχοδήθεν μικροαστοί, είναι το σύνθημα “Ολοι ίδιοι είναι”, που τις γαρνίρουν με διάφορες θεωρητικούρες, γαρνιτούρες και φιλοσοφικές σάλτσες. Ωραίες οι εκ του ασφαλούς περιβάλλοντος θεωρίες, έχω και ακόμη καλύτερες.

Συκοφάντες, που μιλάτε εκ του ασφαλούς. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ.

Απλώς θα μεταφέρω την προσωπική μου (και όχι μόνον) εμπειρία:

Στην οικογένειά μου (σύζυγος και δυο παιδιά) ήμασταν ανασφάλιστοι, επειδή για δυο χρόνια δεν είχα εξοφλήσει ολοσχερώς τις ασφαλιστικές εισφορές μου, λόγω σοβαρών ασθενειών.

Νοσηλεύθηκα επί Σαμαροβενιζέλων και χρεώθηκα με 6.000 €.

Ο ΣΥΡΙΖΑ μου διέγραψε το χρέος και μας ασφάλισε όλους, ΔΩΡΕΑΝ. 2.500.000 Έλληνες και όλους τους πρόσφυγες και μετανάστες, στους οποίους έδωσε ΑΜΚΑ.

Διέγραψε συνολικά 180.000.000 € οφειλές ανασφάλιστων που νοσηλεύθηκαν μέχρι το 2015.

Πήγα στα νοσοκομεία για εξετάσεις, επεμβάσεις, φυσιοθεραπείες στην οικογένειά μου και δικές μου, χωρίς να πληρώνουμε σέντσι. Χρόνιες οι παθήσεις μου, ένα σωρό φάρμακα, που δεν θα μπορούσα να τα πάρω, διότι θα έπρεπε να πληρώνω το 100% της αξίας τους.

Και ο ΣΥΡΙΖΑ παρέδωσε πλεονασματικό ΕΣΥ και όλα τα δημόσια νοσοκομεία με μονάδες παραγωγής οξυγόνου.

Σε όλα λειτουργούσαν μαγειρεία που έκαναν εξαιρετικό φαγητό και είχαν προσληφθεί με σύμβαση αορίστου χρόνου υπάλληλοι καθαριότητας. Τώρα τα φαγητά είναι κέτερινγκ και χάλια, την καθαριότητα ανέλαβαν εργολάβοι.

Ήθελα συνταγογράφηση, έκλεινα ραντεβού μέσα στην εβδομάδα. Τώρα και για συνταγογράφηση το ραντεβού κλείνεται μετά από τρεις μήνες. Πρέπει να πας για συνταγογράφηση σε ιδιώτη γιατρό.

Ο Πολάκης είχε βάλει στα περισσότερα νοσοκομεία μονάδες παραγωγής οξυγόνου και δεν χρειάζονταν να το αγοράζουνε από εμπόρους. Η Ν.Δ. τις κατάργησε, το οξυγόνο θα το αγοράσεις. Ξέρετε πόσοι πέθαναν στην πανδημία, επειδή είχαν καταργήσει τις μονάδες παραγωγής οξυγόνου και δεν υπήρχε επαρκές διαθέσιμο στην αγορά;

Οι πρόσφυγες είναι ανασφάλιστοι, χωρίς ΑΜΚΑ.

ΔΕΝ είναι όλοι ίδιοι.

Κι όποιος το λέει αυτό είναι ή βαλτός του Κυριάκου και του συστήματος ή συναισθηματικά αφασιακός, δεν γνωρίζει, δεν θέλει να μάθει την αγωνία επιβίωσης που περνά ο πολύς κόσμος. Γι’ αυτό, αλλά και για πολλά άλλα, ΣΥΡΙΖΑ δαγκωτό.

About Author

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *