8 Δεκεμβρίου, 2023

Ανδρέας Παπανδρέου για Απλή Αναλογική & συνεργασία με Συνασπισμό (παλιό ΣΥ.ΡΙΖ.Α.) 1989 – Το βίντεο που εκθέτει τον Ανδρουλάκη και το σημερινό ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ (βίντεο)

0

Επιμέλεια: Σάββας Σεληθωμάς

Σάββατο, 24 Ιουνίου 2023

Η ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΣΕΒΑΣΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΚΙΝΑΛ (ΠΑΣΟΚ) !!

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΚΘΕΤΕΙ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΙΝΑΛ (ΠΑΣΟΚ)

Τεράστιες πολιτικές ευθύνες «καταλογίζει» ο ιδρυτής του ΠΑΣΟΚ στους μετέπειτα αυτού διαδόχους σε ότι αφορά το μείζον θέμα της ΑΠΛΗΣ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗΣ!

Τα λόγια που λέει ο ίδιος στην παλαιά συνέντευξη ΔΕΝ ΕΠΙΔΕΧΟΝΤΑΙ ΠΑΡΕΡΜΗΝΙΑ για την γραμμή του κόμματος στο θέμα της σύμπραξης προοδευτικών δημοκρατικών δυνάμεων ώστε με το εκλογικό σύστημα της ΑΠΛΗΣ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗΣ να μπει φραγμός στην παλινόρθωση της ΕΠΑΡΑΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ!

Ο Νίκος Ανδρουλάκης και τα στελέχη του ομνύουν στην παρακαταθήκη του Ανδρέα και οικτίρουν όσους την μνήμη του επικαλούνται και όμως οι ίδιοι πρόδωσαν τον διακαή ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤΟΥ για να μπει η δεξιά στο χρονοντούλαπο της ιστορίας! Ήδη η τεράστια ζημιά έγινε, ας μην την συνεχίσουν οι συναισθηματικά δεμένοι με το παλαιό ΠΑΣΟΚ, που σήμερα ουδεμία σχέση έχει με τις ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ παρακαταθήκες του ΑΝΔΡΕΑ.

Οι ΠΑΣΟΚΟγενείς ψηφοφόροι του παλαι ποτέ κραταιού ΠΑΣΟΚ καταλαβαίνουν ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης και τα στελέχη του απλά σφετερίζονται την αίγλη της ονομασίας του κόμματος και χωρίς να έχουν στην πολιτική ατζέντα τους κορυφαίους στόχους του ΑΝΔΡΕΑ εκμεταλλεύονται την συναισθηματική πλευρά των αγνών ψηφοφόρων.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΗΓΕΤΗ !!

About Author

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μην χάσετε