8 Ιουλίου, 2020

Οι Εκδόσεις Μίνωας σε συνεργασία με το Bookia ΤΗΛΕ-παρουσιάζουν το νέο μυθιστόρημα του Σπύρου Πετρουλάκη, -«Η Νύχτα της Αλήθειας» (LIVE)

Read Time:1 Minute, 27 Second

Επιμέλεια– Γράφει: Σάββας Σεληθωμάς 

17 Μαΐου 2020

 

Την Κυριακή 17 Μαΐου και ώρα 21:00 μ.μ Με #LiveStreaming στα κοινωνικά δίκτυα

Οι Εκδόσεις Μίνωας σε συνεργασία με το Bookia ΤΗΛΕ-παρουσιάζουν το νέο μυθιστόρημα του Σπύρου Πετρουλάκη, «Η Νύχτα της Αλήθειας»

Με τον συγγραφέα Σπύρο Πετρουλάκη συνομιλεί η Μέμη Φασιλή ενώ τους συνοδεύει μουσικά ο Τάσος Ζαφειρίου.

Στο οπισθόφυλλο διαβάζουμε:

❝Ό,τι πίστευες για τη ζωή
ανατρέπεται σε μία μόλις νύχτα.

Ένα βρέφος βρίσκεται βουτηγμένο στο αίμα. Όχι το δικό του, αλλά της μητέρας του. Τα στοιχεία οδηγούν με απόλυτη ακρίβεια στον πατέρα, ο οποίος και συλλαμβάνεται. Αποδέχεται την κατηγορία και καταδικάζεται.

Η μικρή Φένια εξαφανίζεται από την κατασκήνωση και σιγά σιγά ξεφυλλίζεται ένα παλιό βιβλίο που κρύβει δεκάδες ανοιχτές πληγές.

Ο ηλικιωμένος Διονύσης κρατάει κλειδωμένα μέσα του τα πιο βαθιά μυστικά, ενώ τα πάντα θα διαταράξει η καταλυτική ορμή της Ελευθερίας.

Εκεί όπου ακροβατεί ο έρωτας με το μίσος, η πίστη με την απιστία και το χρήμα έχει τη δύναμη να καθορίσει τις ζωές, η ανθρωπιά θα βρει έδαφος να ανθίσει σαν ένα ξεχωριστό λουλούδι.

Η Ιθάκη και τα βουνά της Ευρυτανίας γίνονται ο καμβάς για τις πιο συναισθηματικές πινελιές και η Νύχτα της Αλήθειας κρύβει στον ουρανό της μόλις τρία αστέρια. Τρία ολόχρυσα αστέρια.❞

#η_νυχτα_της_αληθειας #Σπυρος_Πετρουλακης #diavazo Σπύρος Πετρουλάκης, Σπύρος Πετρουλάκης (Ομάδα FB), Σπύρος Πετρουλάκης – Spiros Petroulakis Μέμη Φασιλή Tassos Zafeiriou
_________
Το #LiveStreaming (& το βίντεο) παρέχονται με την υποστήριξη του Bookia (www.bookia.gr) και της Streamia (www.streamia.gr).

 

Δείτε το LiveStreaming:

 

 

«Η Νύχτα της Αλήθειας», του Σπύρου Πετρουλάκη, ΤΗΛΕ-παρουσίαση

🗓 Κυριακή 17 Μαΐου ⏰ 21:00'📌 Με #LiveStreaming στα κοινωνικά δίκτυαΟι Εκδόσεις #Μίνωας σε συνεργασία με το #Bookia ΤΗΛΕ-παρουσιάζουν το νέο μυθιστόρημα του Σπύρου Πετρουλάκη,📖 «Η Νύχτα της Αλήθειας»Με τον συγγραφέα Σπύρο Πετρουλάκη συνομιλεί η Μέμη Φασιλή ενώ τους συνοδεύει μουσικά ο Τάσος Ζαφειρίου.Στο οπισθόφυλλο διαβάζουμε:❝Ό,τι πίστευες για τη ζωήανατρέπεται σε μία μόλις νύχτα.Ένα βρέφος βρίσκεται βουτηγμένο στο αίμα. Όχι το δικό του, αλλά της μητέρας του. Τα στοιχεία οδηγούν με απόλυτη ακρίβεια στον πατέρα, ο οποίος και συλλαμβάνεται. Αποδέχεται την κατηγορία και καταδικάζεται.Η μικρή Φένια εξαφανίζεται από την κατασκήνωση και σιγά σιγά ξεφυλλίζεται ένα παλιό βιβλίο που κρύβει δεκάδες ανοιχτές πληγές.Ο ηλικιωμένος Διονύσης κρατάει κλειδωμένα μέσα του τα πιο βαθιά μυστικά, ενώ τα πάντα θα διαταράξει η καταλυτική ορμή της Ελευθερίας.Εκεί όπου ακροβατεί ο έρωτας με το μίσος, η πίστη με την απιστία και το χρήμα έχει τη δύναμη να καθορίσει τις ζωές, η ανθρωπιά θα βρει έδαφος να ανθίσει σαν ένα ξεχωριστό λουλούδι.Η Ιθάκη και τα βουνά της Ευρυτανίας γίνονται ο καμβάς για τις πιο συναισθηματικές πινελιές και η Νύχτα της Αλήθειας κρύβει στον ουρανό της μόλις τρία αστέρια. Τρία ολόχρυσα αστέρια.❞#η_νυχτα_της_αληθειας #Σπυρος_Πετρουλακης #diavazo Σπύρος Πετρουλάκης, Σπύρος Πετρουλάκης (Ομάδα FB), Σπύρος Πετρουλάκης – Spiros Petroulakis Μέμη Φασιλή Tassos Zafeiriou_________🎥 Το #LiveStreaming (& το βίντεο) παρέχονται με την υποστήριξη του Bookia (www.bookia.gr) και της Streamia (www.streamia.gr).

Gepostet von Bookia am Sonntag, 17. Mai 2020

 

 

 

 

 

0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *