10 Δεκεμβρίου, 2023

Κοριτσάκια μου γλυκά: Ο σπαρακτικός αποχαιρετισμός μελισσοκόμου στις μέλισσες του (βίντεο)

0

Η καταστροφή είναι τεράστια

Μελισσοκόμος με ένα βίντεο που ανέβασε στο Facebook, δείχνει την καταστροφή που υπέστησαν τα μελίσσια του λόγω του περάσματος της φωτιάς. Οι καταστροφές που έχουν καταγραφεί στον Έβρο είναι τεράστιες εξαιτίας της φωτιάς στην Αλεξανδρούπολη. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για πάνω από 1.200 μελίσσια!

Ο Γιώργος Καραφυλλίδης, μελισσοκόμος από την Κίρκη Έβρου, στο σπαρακτικό βίντεο που ανέβασε δείχνει τα κατεστραμμένα μελίσσια του, ενώ τον ακούμε να αποχαιρετά τις μέλισσες του και ραγίζει η καρδιά μας!

Ο σπαρακτικός αποχαιρετισμός μελισσοκόμου στις μέλισσες του

«Ψυχούλες μου όμορφες, κοριτσάκια μου γλυκά ο πιο σκληρός θάνατος σας βρήκε. Χωρίς να έχετε ποτέ καμία απαίτηση, μόνο υποχρεώσεις. Λίγο νεράκι στον παρατεταμένο καύσωνα μόνο θέλατε.. Υποφέρω μόνο που σκέφτομαι πόσο γρήγορα και νευρικά κουνούσατε τα φτερά σας για να γλιτώσετε από τον καπνό και τις φλόγες τη βασίλισσά σας, ώστε να επιβιώσει το σμήνος σας». Ενώ ολοκλήρωσε τον συγκινητικό αποχαιρετισμό του λέγοντας «θα υποφέρω πολύ καιρό για τον άνισο αγώνα μέχρι θανάτου που δώσατε. Όσα μελισσάκια και να φτιάξω πάντα για εσάς θα έχω ένα μαύρο κομμάτι μέσα μου. Σας ευχαριστώ για όλα».

About Author

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *