8 Δεκεμβρίου, 2023

Βραδιές Θεάτρου και Μουσικής

0

Σε διοργάνωση Περιφέρειας Κρήτης

Σημαντικές βραδιές Μουσικής αλλά και θεατρικές παραστάσεις οργανώνονται από την Περιφέρεια Κρήτης από το Σάββατο 26 έως την Τετάρτη 30 Αυγούστου στις Άνω Ασίτες, το Απεσωκάρι, το Πετροκεφάλι, τις Μοίρες και την Ιεράπετρα.

Αναλυτικά:

Το Σάββατο 26 Αυγούστου 2023 και ώρα 20.30, στις Άνω Ασίτες Ηρακλείου, η Θεατρική Σκηνή Ηρακλείου θα παρουσιάσει την παράσταση με τίτλο «ΜΗΔΕΙΑ» του Μπόστ σε σκηνοθεσία Μάνου Μανιά.

Είσοδος Ελεύθερη για το κοινό

Την Τρίτη 29 Αυγούστου 2023 και ώρα 20.30, στο Απεσωκάρι του Δήμου Γόρτυνας, το Θέατρο Κρήτης θα παρουσιάσει την παράσταση με τίτλο «Του Έρωτα τα Πάθη» σε σκηνοθεσία Μιχάλη Μπαλαμούτσου.

Είσοδος Ελεύθερη για το κοινό

Την Τρίτη 29 Αυγούστου 2023 και ώρα 21.00 στο Ανοικτό Θέατρο Πετροκεφαλίου, θα πραγματοποιηθεί η συναυλία με τον Χριστόφορο Γκόγκολο & και την Μαρίνα Λαουμτζή.

Κιθάρα τραγούδι Χριστόφορος Γκόγκολος. Με την υποστήριξη του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Πετροκεφαλίου και του ραδιοφωνικού σταθμού ΜΕΛΩΔΙΑ 106,6

Είσοδος Ελεύθερη για το κοινό

Την Τρίτη 29 Αυγούστου 2023 και ώρα 21.00, στο αμφιθέατρο «ΜΙΝΩΣ» στην Ιεράπετρα, θα πραγματοποιηθεί μουσική συναυλία με την  Εμμανουέλα Νινιράκη και τους συνεργάτες της Χάρη Μανουσάκη και ο Νίκο Βογιατζάκη. Με την υποστήριξη του Δήμου Ιεράπετρας και του ΝΠΔΔ ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α

Είσοδος Ελεύθερη για το κοινό

Την Τετάρτη 30 Αυγούστου 2023 και ώρα 21.00, στην πλατεία Μοιρών θα πραγματοποιηθεί η μουσική συναυλία με τους καλλιτέχνες:  Μάνο Μακρόπουλο Βάλλια Ειρηναίου και Στράτο Κούμπα. Με την υποστήριξη του Δήμου Φαιστού και της Ομάδας «Κανένας χωρίς Φαγητό»

Είσοδος ελεύθερη για το κοινό

Φωτογραφία από Hulki Okan Tabak από το Pixabay

About Author

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μην χάσετε