10 Δεκεμβρίου, 2023

Ρουβίκωνας: Κάλεσμα σε αντιφασιστική πορεία. Νέο Ηράκλειο, 1 Νοέμβρη, 6μμ (βίντεο)

0

από το προφίλ του Γιώργου Καλαϊτζίδη

66 μέρες έμειναν μέχρι την 1 Νοέμβρη όπου Έλληνες νεοναζί έχουν προσκαλέσει νεοναζί από όλη την Ευρώπη για να πραγματοποιήσουν συγκέντρωση στο Νέο Ηράκλειο.

Μαχαιροβγάλτες φασίστες θα ΕΡΘΟΥΝ ΞΑΝΑ στην Ελλάδα όπως πριν λίγες μέρες όπου επιτέθηκαν στην γειτονιά της Νέας Φιλαδέλφειας και δολοφόνησαν άγρια ένα 29χρονο παλικάρι.

Χρέος μας είναι να τους εμποδίσουμε με οποιοδήποτε τρόπο και με όλα τα μέσα όπως ακριβώς κάναμε τον χειμώνα του 2016 όπου το τριήμερο 28-29-30 Γενάρη έζησαν ένα πραγματικό εφιάλτη από τον αντιφασιστικό στρατό που κυριάρχησε σε όλο το κέντρο της Αθήνας.

Εδώ σχετική ανακοίνωση: https://rouvikonas.gr/archives/3589

Οι Ευρωπαίοι νεοναζί θα φιλοξενηθούν σε σπίτια Ελλήνων ομοϊδεατών τους, σε σεσημασμένα ξενοδοχεία που τους έχουν μαζέψει και στο παρελθόν και φυσικά σε Airbnb.

Kαλό θα ήταν άπαντες οι ξενοδόχοι στην Αθήνα να μην προβούν σε κινήσεις που θα αποδειχτούν αυτοκαταστροφικές για τους ίδιους, και να αποφύγουν να φιλοξενήσουν τα κόπρανα της Ευρωπαϊκής ηπείρου.

Το πέρασμα των ελληνικών συνόρων από τους νοσταλγούς του Χίτλερ θα φροντίσουμε να γίνει το πέρασμα τους στην κόλαση.

Η στρατιωτική συγκρότηση των αντιφασιστών εκείνες τις ημέρες είναι μονόδρομος απέναντι σε έναν εχθρό που έχει αβάντα την αστυνομία κάτι που δυστυχώς είδαμε πρόσφατα με τον ποιο αποκαλυπτικό τρόπο.

Τα ψέματα τελείωσαν όλοι σε επαγρύπνηση και πειθαρχία.

ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ

ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ Ο,ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ.

ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ 1 ΝΟΕΜΒΡΗ.

About Author

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *