8 Δεκεμβρίου, 2023

Υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος με τον Γιώργο Ιωακειμίδη στην Περιφ. Ενότητα Πειραιά ο Δημήτρης Πετράς

0

Με την περιφερειακή παράταξη «Αττικός Κύκλος Συνεργασίας και Εμπιστοσύνης»

Την υποψηφιότητά του ως περιφερειακός σύμβουλος Πειραιά με τον Γιώργο Ιωακειμίδη ανακοίνωσε μέσω ανάρτησης του στο facebook ο Δημήτρης Πετράς. Ένα δικό μας παιδί, ένας τίμιος ανιδιοτελής φίλος, σύντροφος, συναγωνιστής, στα κινήματα και στους αγώνες μαζί για χρόνια, με τεράστια προσφορά στην Αυτοδιοίκηση και συνεργάτης μας στο podemos.gr.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Στις Περιφερειακές εκλογές θα είμαι υποψήφιος στην Περιφερειακή Ενότητα Πειραιά με τον Γιώργο Ιωακειμίδη!

Ήρθε η ώρα η Αττική να αποκτήσει έναν Πειραιώτη Περιφερειάρχη που γνωρίζει άριστα τα προβλήματα και τις δυνατότητες της περιοχής μας!

Γεννήθηκα το 1985 και μεγάλωσα στις γειτονιές του Κερατσινίου και του Περάματος. Σπούδασα Φιλοσοφία-Παιδαγωγική-Ψυχολογία στη Φιλοσοφική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και απέκτησα τίτλο μεταπτυχιακών σπουδών στην «Τοπική και Περιφερειακή Ανάπτυξη και Αυτοδιοίκηση» με ειδίκευση στον τομέα «Ανάπτυξη και Προγραμματισμός», του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Είμαι μόνιμος διοικητικός υπάλληλος στο Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου. Στο παρελθόν εργάστηκα ως Φιλόλογος σε Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης κι ως Επιστημονικός Συνεργάτης στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Από τον Φεβρουάριο του 2015 έως τον Αύγουστο του 2019 ήμουν εκλεγμένος Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης στο Δήμο Περάματος. Στη διάρκεια της θητείας μου υποδέχθηκα εκατοντάδες καταγγελίες πολιτών, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια για την προάσπιση της νομιμότητας και της διαφάνειάς, ενώ υπέβαλλα ειδικές προτάσεις για την αντιμετώπιση πλήθους προβλημάτων κακοδιοίκησης. Σε πολιτικό επίπεδο, είμαι μέλος του συντονιστικού της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Πειραιά.

Όπως γίνεται αντιληπτό, η τοπική αυτοδιοίκηση είναι η ζωή μου και οι περιοχές του Πειραιά ο τόπος που μεγάλωσα, εργάζομαι και δραστηριοποιούμαι κοινωνικά και πολιτικά. Διαχρονικά ο τόπος μας υπήρξε η πίσω αυλή της Αττικής, καθώς έχουν εγκατασταθεί οχληρές και επικίνδυνες για το περιβάλλον δραστηριότητες, ακόμα και εντός του αστικού ιστού, που υποβαθμίζουν τη ζωή των κατοίκων. Ως ενεργός πολίτης γνωρίζω τα προβλήματα και τις δυνατότητες της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά και επιδιώκω με τη συμμετοχή μου στα κοινά να χαραχτεί ένας νέος δρόμος που θα έχει γνώμονα την ανάπτυξη της περιοχής μας και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών.

Συντάσσομαι ως υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής με τον Γιώργο Ιωακειμίδη, έναν από τους πιο έμπειρους αυτοδιοικητικούς της χώρας, καθώς εκλέγεται επί 7 συνεχόμενες τετραετίες Δήμαρχος Νίκαιας-Ρέντη, με τη συνεισφορά του να αναγνωρίζεται, όχι μόνο από τους πολίτες επί δεκαετίες, αλλά και από τους συναδέλφους του Δημάρχους σε πανελλαδικό επίπεδο.

Η περιφερειακή μας παράταξη «Αττικός Κύκλος Συνεργασίας και Εμπιστοσύνης» φέρνει ξανά στο προσκήνιο την αλληλεγγύη, τη διαφάνεια, τη δημόσια λογοδοσία και τη χρηστή διαχείριση.

About Author

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μην χάσετε