8 Δεκεμβρίου, 2023

Επιμέλεια : Σάββας Σεληθωμάς

Γράφει η Ειρήνη Καλτσά

Παρασκευή, 8 Σεπτεμβρίου 2023

.

.

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΝΕΑΤΕΡΝΤΑΛ

Ο Βαρβιτσιώτης ο οποίος, παρά τη γενική κατακραυγή, παραμένει στη θέση του, θα κάνει τον σταυρό του που πάνε να ξεχαστούν οι δικές του ευθύνες, μπροστά στην αποκάλυψη της ανικανότητας του άλλου άχρηστου γελοίου υπουργού, του Κικίλια στο ζήτημα των καταστρεπτικών πλημμυρών. Και οι τελευταίες ήταν αναμενόμενες, όπως πριν από αυτές οι πυρκαγιές, αλλά οι καθ’ ύλην αρμόδιοι, για άλλη μια φορά, αποδείχθηκαν ανέτοιμοι και κατώτεροι των περιστάσεων.

Άνθρωποι ανάξιοι για τον ρόλο τους, χωρίς κανένα εχέγγυο για την ικανότητά τους να αναλάβουν τόσο καίριες θέσεις, πληρώνονται αδρά από τον ελληνικό λαό και αποφασίζουν για καίρια ζητήματα των ζωών μας. Πόσο μέρος αυτού του τόπου πρέπει να καεί και να πλημμυρίσει και πόσοι άνθρωποι πρέπει να χάσουν τη ζωή τους μέχρι να ξεκουμπιστούν αυτοί από τις θέσεις τους; Πόσες ακόμη κρίσεις θα χρειαστεί να αντιμετωπίσει με παταγώδη αποτυχία αυτή η κυβέρνηση μέχρι το τέλος της θητείας της;

Ελάχιστους μήνες μετά τις εκλογές και έχει αποτύχει κραυγαλέα να διαχειριστεί όποια κρίση παρουσιάστηκε. Τη μια φταίει η κλιματική αλλαγή,την άλλη δεν καταλάβαμε εμείς τι εννοούσε ο υπουργός και πάει σύννεφο η κοροϊδία. Ας μας πει ο ΠΘ ότι έχουμε επιστρέψει στην εποχή των Νεάντερταλ όπου πράγματι αιτία των προβλημάτων ήταν η κλιματική αλλαγή. Τότε, όμως, δεν είχαν και κυβερνήσεις. Δεν έχει αντιληφθεί η κυβέρνηση ότι είναι κυβέρνηση στην υπηρεσία του λαού και όχι το αντίστροφο; Αν δεν μπορεί να υπηρετήσει το δημόσιο συμφέρον, να παραιτηθεί να ησυχάσουμε. Μπορεί και να τα καταφέρουμε καλύτερα εμείς οι Νεάντερταλ.

.

.

Τι μας λέει εδώ με την κακή σύνταξη (τι θα πει “με λανθασμένη διατύπωση”;)και το απύθμενο θράσος ο Βαρβιτσιώτης;

Συγγνώμη που κάποιοι με παρεξηγήσατε. Στην τελική, εσείς φταίτε για την ερμηνεία σας.

Να αποπεμφθεί τώρα από την κυβέρνηση ο Βαρβιτσιώτης!

.

.

.

Βαρβιτσιώτης άθλιες δηλώσεις

.

About Author

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μην χάσετε